Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a lány szerelmét? Vannak dolgok, amikben hibás vagyok. Szülinapom alkalmából rámírt exem. A barátnőm kérte, hogy tiltsam le, viszont én előtte megköszöntem, és aztán letiltottam. Úgy éreztem, ezzel jobban szemléltetem,

Figyelt kérdés
hogy nem érdekel már a múlt, és úgy kezelem, mint bárki mást. Utána kezdek rosszra fordulni a dolgok. Nem úgy írt már, stb. Utána. Megbeszéltük, hogy élőben átbeszéljük. Minden kezdett jó lenni, viszont meg akartam nézni valamit a telefonján, és ő ezt kutakodásnak vette (soha nem csináltam ilyet, és senkivel sem akartam megnézni a beszélgetését) itt szintúgy hibás vagyok, hogy előtte nem kérdeztem meg. Mostmár odáig fajult, hogy azt mondta, hogy nem érez irántam semmit, és olyan vagyok, mint egy barát. (Mindezt 2-3 nap leforgása alatt) Én tényleg szeretem, és számomra a világot jelenti Ő. Vannak ilyen gondoknál sokkal nehezebb dolgok egy kapcsolatban, és szerintem nem éri meg emiatt eldobni az egészet. Segítsetek, mit tegyek. Minden olyan dologért, amiben hibás vagyok, őszintén bocsánatot kértem. Szombaton elmentem hozzá, aztán beszélgettünk. 2-3 hetet ad, hogy valahogy visszajöjjenek az érzései. Csak elég nehéz, hogy alig találkozunk. A suli miatt csak hétvége fele tudunk találkozni, mivel még oda jár, és most fog érettségizni. Amikor kimentünk a kocsihoz, akkor is mondta, hogy “jól elbasztad”. Kicsit beszéltünk, ölelés, puszi és eljöttem:/. Bár érdekes, mert amikor ölel, akkor egyre szorosabban, és egyre több ideig. Nem tudom mit tudnék csinálni. Elmondtam neki mindent. Tegnap este írtam neki sok mindent, regényeket kb. remélve, hogy reggel majd ír valamit, de semmi, csak megnézte. Viszont közben tudom, hogy akarja, meg féltékeny is bizonyos lányokra… Ki mit ajánl ebben a helyzetben? Lepjem meg a suli előtt, vagy bármit megteszek tényleg. Kérlek olyat ne, hogy “hagyd ott” stb…

2021. okt. 18. 08:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
jajj ne viccelj már! mi olyan csodálatos benne? a friss fiatal p*ncija? mert én csak egy hisztizős, féltékeny drámakirálynőt látok, aki totál más agyi/érzlemi/kapcsolati szinten mozog még mint te. de persze persze ő nagyon érett, sőt a koránál sokkal érettebb...hallottuk már sokszor... én is elhittem magamról ennyi idősen, de annyira keresi még a helyét, alakítja az identitását, próbálgatja a határait és a kapcsolatait. kb hónapról, hónapra, évről évre változik, főleg ha egyetemre megy. én nem fektetnék ebbe energiát
2021. okt. 18. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
meg ez az érzelmi zsarolás... mire jó ez neked? sose tudhatod, hogy mikor robban a bomba, egyszer előáll egy újabb összeesküvés elmélttel, aztán megint ignorál, meg fenyeget a szakítással...
2021. okt. 18. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Èn sem vágom mi olyan fantasztikus benne. Egy játszmázós hülye picha.
2021. okt. 18. 12:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Volt egy 4 éves távkapcsolatom. Az volt az első. (300km volt köztünk) annak vége lett, nagyon rosszul voltam. Utána jött egy 4 hónapos kapcsolatom, de az semmilyen volt. Utána jött Ő. Annyira szépen alakult minden, fokozatosan szerettünk egymásba. Egy olyan lány, aki tényleg tud vezetni, van saját autója. Szép az arca. És tényleg mindene tökéletes. Úgy tűnhet, elfogult vagyok, de a saját véleményem szerint nem. Több bökkenő volt a kapcsolatunkba. Volt, hogy 7 hétig nem aludtunk együtt. Beszéltünk róla, aztán utána már fokozatosan igen. Bejött ez a tanulós időszak, és nincs úgy ideje. Ezt is átbeszéltük, hogy csak nyárig kell kibírni ezt. Belementem, és elfogadtam, mert szeretem. Nagyon érzékeny lelke van sajnos. Lehet az én hülyeségem, de én imádom, ha egy lány valamiben különleges, és más, mint a többi. Jelenleg rosszabbul érzem magam, mint a 4 éves kapcsolat után. Tényleg éreztem, hogy Ő az igazi… Igen, mondogatta, hogy túl érettnek találja magát a korosztályához. Ő 18, én pedig 19 éves vagyok. Reménykedem állandóan, hátha történik valami. Lehet gáz, de írtam az anyukájának. Ő is próbál segíteni, kitapogatni nála a dolgokat. Szerdán valahogy muszáj lesz meggyőznöm. Egyébként köszönöm a válaszokat, és, hogy időt szántok a problémámra.
2021. okt. 18. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!