Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig én lennék a hibás vita után?
A barátommal összevesztünk azon hogy mostanában sokszor lemondja a találkozóinkat, és hogy nehogy az legyen, hogy majd most is lemondja mikor elmennénk együtt egy kicsit kikapcsolódni. Az volt a kifogása hogy beteg, de nyilván nem ez ez az első ilyen alkalom. Mérges lettem rá, de nem beszéltem vele csúnyán. Erre azt mondta nekem, állandóan idegesítem, meg hogy biztos miattam hányt, mert én rosszat kívántam neki. Ezt nem tudom, mivel a veszekedés telefonon történt, tehát személyesen nem láttam. Ezt írja nekem: te totál hülye vagy.
Utána meg írja, hogy mit csináltam volna, hogy ha szakítottam volna vele, hogy lenne szívem ezt vele megtenni. Már utólag bánom is hogy ezt megemlítettem neki.
Na velem dettó ugyanez!! Minden vitát úgy csavar,hogy én jöjjek ki hibásként :(
Ha gondolond írk privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!