Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig én lennék a hibás vita...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én lennék a hibás vita után?

Figyelt kérdés

A barátommal összevesztünk azon hogy mostanában sokszor lemondja a találkozóinkat, és hogy nehogy az legyen, hogy majd most is lemondja mikor elmennénk együtt egy kicsit kikapcsolódni. Az volt a kifogása hogy beteg, de nyilván nem ez ez az első ilyen alkalom. Mérges lettem rá, de nem beszéltem vele csúnyán. Erre azt mondta nekem, állandóan idegesítem, meg hogy biztos miattam hányt, mert én rosszat kívántam neki. Ezt nem tudom, mivel a veszekedés telefonon történt, tehát személyesen nem láttam. Ezt írja nekem: te totál hülye vagy.

Utána meg írja, hogy mit csináltam volna, hogy ha szakítottam volna vele, hogy lenne szívem ezt vele megtenni. Már utólag bánom is hogy ezt megemlítettem neki.

2021. okt. 12. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress magadnak egy normális partnert.
2021. okt. 12. 20:52
 2/8 Belle Rose ***** válasza:
100%
Miért kínozzátok magatokat ilyen emberekkel?!
2021. okt. 12. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és miután lehord mindenféle hülyének, utána meg írja hogy szeretlek édesem.
2021. okt. 12. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves partnered van. De mi most a kérdés?
2021. okt. 12. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Abban te vagy a hibás, hogy még cele vagy, és újra és újra lemegy ez a cirkusz.
2021. okt. 12. 21:42
 6/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
92%
És még együtt vagytok... Ez az ember beteg.
2021. okt. 13. 01:50
 7/8 anonim válasza:

Na velem dettó ugyanez!! Minden vitát úgy csavar,hogy én jöjjek ki hibásként :(

Ha gondolond írk privátban!

2021. okt. 13. 16:30
 8/8 anonim válasza:
* gondolod írj
2021. okt. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!