Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális szintű féltékenység ?
2 éve párkapcsolatban élek egy lánnyal. Egy ideig minden rendben volt ahogy szokott lenni rózsaszín köd nagy szerelem.
Viszont az utóbbi fél évében olyan szinten el kezdett féltékenykedni hogy az már el viselhetetlen. Meg próbál korlátozni és ez odáig fajul hogy már meg tilt dolgokat .
Ennek az előzménye : Van egy nagyon jó barátom mondhatni már testvéri kapcsolatunk. Együtt nőttünk fel kb az óvodában lettünk legjobb barátok ami azóta is tart . Ez a srác nem régen be vallotta hogy meleg. Nekem először. Sosem voltam elő ítéletet el fogadtam egyből. A kapcsolatunk ugyan olyan mint volt. Ugyan úgy be fekszek vele egy ágyba megölelem mint eddig sőt puszival köszönök neki mint a vallomás előtt is . Mi ezt már rég le tárgyaltunk hogy én hetero vagyok nem lesz köztünk semmi persze nem is akart soha nem volt egy kétes megnyilvánulása se felém .
A barátnőm a fejébe vette hogy én kavarok vele a háta mögött pedig a két év alatt sosem csaltam meg senkivel.Ez odáig fajult hogy ha vele találkozók az 3 napi vitához vezet . Meg próbálja tönkre tenni a barátságunkat , állandóan követ meg bele magyaráz dolgokat .
Már nagyon unom de nem tudom meg értetni vele hogy nincs semmi csak a saját beképzelésének hisz .
A legutóbb ki jelentette hogy választanom kell a barátom és közte .persze nem tettem .
Mit kellene tennem ? Szeretem de ezt már nem bírom el viselni meg fordult a fejembe hogy számítok vele
Meg nyugtat hogy nem csak én látom így .
Mindenképpen az lesz. Vége ha nem fejezi be már pedig erre nem látok sok esélyt .
Nem én vagyok meleg hanem a legjobb barátom. Amivel abszolút semmi bajom mivel ez nem változtat rajta semmit így is ugyan az az ember mint eddig. Szerintem annak kellene el gondolkodni aki egy közel 15 barátság után meg tud egy ilyen dolgot és ki akad rajta.
Miért is kellene meg sértődni ?
Igaz barátot nem találni csak úgy. Becsüld meg, és ne hagyd el.Főleg ne egy ilyen nőért.
Nők jönnek mennek,mint a buszok. De a mai világban egy barát nagy kincs, pótolhatatlan !
Mondom ezt úgy, hogy nekem nincs egy sem, mert mind a kettőt a nője elzárta a világtól is :/
F
Meg se fordult a fejembe hogy el hagyom .
Mindig mindenbe mellette vagyok.
Ezzel így vagyon én is fiatal vagyok ha a mostani barátnőm megy akkor majd jön másik akinek nem okoz problémát egy ilyen dolog. Ráadásul aki úgy nem féltékeny hogy okoz se adtam neki rá soha .
Nem nincs esélye szem ilyen szinten .
Nem értem a feltételezést se . Szeretem mintha a testvérem lenne de ez ennyi .
Az a baj nem kicsit feltételezi és be magyarázza magának hogy amit feltételez már meg történt pedig nem. Soha nem fog meg történi !!!!
Teljesen 100%-ban hetero vagyok.
Sajnos az a baj, hogy részben mindkettőtöknek igaza van, ezért nagyon nehéz igazságot tenni.
Mindkettőre nagy szükség van, mert mindegyik mást tud nyújtani.
Ez egy nagyon faramuci helyzet, és nagyon megnehezíti a helyzetet, hogy a barátod meleg.
A lányokat, nőket már alapból is zavarja, ha a párja több időt tölt el a barátaival mint vele.
De így, hogy még meleg is, ez aztán nagyon felpaprikázza ezt a helyzetet.
Én teljesen megértem a kis csajszidat, és kérlek, hogy ezért ne haragudj rám.
Ez egyébként azt jelenti, hogy ez a kis csajszi szeret téget.
Ezen azért gondolkodj el mindenképp.
Aki egyálltalán nem féltékeny egy kicsif sem, az nemis szeret igazán.
Persze nem haragszom rád .
De ez már ki meríti a határokat sajnos.Az a baj hogy ez már valamiféle rögeszme amihez betegen ragaszkodik. Hetero vagyok meg amúgy is ha esetleg még se szerintem 15 év alatt bőven lett volna rá időm meg alkalmam össze jönni vele ha akartam volna .
Semmivel sem töltök vele több időt mint a barátnőmmel . Az meg szerintem nem normális dolog ha van egy barátnőm és ezért ki rekesztem a barátaimat . Szerintem nem nagy dolog hogy hetente 1x ,2 x ki megyek találkozni vele .
Meg néha fel hívjuk egymást . Ezzel semmilyen időt nem vesz el a kapcsolatomtól .
Szerintem az a nem normális hogy s csajszi már nem is találkozik a barátaival hogy engem tudjon le követni. Aztán meg én vagyok a hibás a barátai szemében mert miattam nem találkozik velük . Pedig kvázi nem velem tölti az idejét olyankor hanem azzal hogy a száját rögeszméjére bizonyítékot találjon . Amire ugye nem fog mert nem létezik semmilyen bizonyíték.
Ez már túl megy a szeretlek azért vagyok féltékeny dolgon. Legutóbb már el sem mehetek találkozni a barátommal egyedül mert neki mindenképpen velem kellet jönnie aztán meg hisztizet mert nem megyek vele haza amikor ő akarja.
Szerinte az bizonyítéknak tekinthető hogy én el kísértem a múlt hét hétvégén meleg bárba mert én mindek megyek oda biztos pasizni meg ilyenek. Azért mentem vele mert nyitott vagyok meg azért mert most ment először és nem volt más akivel mehetett volna.
Ez már nem a szeretettről szól . Hanem a teljes be korlátozásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!