Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális szintű féltékenység ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális szintű féltékenység ?

Figyelt kérdés

2 éve párkapcsolatban élek egy lánnyal. Egy ideig minden rendben volt ahogy szokott lenni rózsaszín köd nagy szerelem.

Viszont az utóbbi fél évében olyan szinten el kezdett féltékenykedni hogy az már el viselhetetlen. Meg próbál korlátozni és ez odáig fajul hogy már meg tilt dolgokat .

Ennek az előzménye : Van egy nagyon jó barátom mondhatni már testvéri kapcsolatunk. Együtt nőttünk fel kb az óvodában lettünk legjobb barátok ami azóta is tart . Ez a srác nem régen be vallotta hogy meleg. Nekem először. Sosem voltam elő ítéletet el fogadtam egyből. A kapcsolatunk ugyan olyan mint volt. Ugyan úgy be fekszek vele egy ágyba megölelem mint eddig sőt puszival köszönök neki mint a vallomás előtt is . Mi ezt már rég le tárgyaltunk hogy én hetero vagyok nem lesz köztünk semmi persze nem is akart soha nem volt egy kétes megnyilvánulása se felém .

A barátnőm a fejébe vette hogy én kavarok vele a háta mögött pedig a két év alatt sosem csaltam meg senkivel.Ez odáig fajult hogy ha vele találkozók az 3 napi vitához vezet . Meg próbálja tönkre tenni a barátságunkat , állandóan követ meg bele magyaráz dolgokat .

Már nagyon unom de nem tudom meg értetni vele hogy nincs semmi csak a saját beképzelésének hisz .

A legutóbb ki jelentette hogy választanom kell a barátom és közte .persze nem tettem .

Mit kellene tennem ? Szeretem de ezt már nem bírom el viselni meg fordult a fejembe hogy számítok vele

okt. 26. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, egy kicsit tulzásokba esett a kis csajszi, ez biztos.

Az is lehet a baj, hogy ez a bizonyos barátod borzasztóan zavarja őt, es ezen nem tudja magát túltenni sehogy sem.

Valahogyan pontot kell az ügy végére tenni ez biztos, mert őt ez iszonyatosan zavarja.

Nekem volt régebbrn egy biszex barátnőm.

Volt egy nála jóval idősebb leszbikus nő ismerőse.

/Azért idősebb, mert erre bukott./

Én megengedtem, hogy alkalom adtán eljött hozzánk a nő, összebújtak, én meg addig megnéztem a nappaliban egy filmet.

Így ez nem zavart, de ha elmászkált volna otthonról, az már igen.

Valahogy próbáljátok meg tisztázni a dolgokat, mert a kis csajszidat ez nagyon zavarja, és alapvetően ez érthető is.

9#

okt. 27. 13:52
 12/13 A kérdező kommentje:

De nem értem mi zavarja.

Nálunk nem játszik nagyon ez az össze bujás dolog. Mivel mi barátok vagyunk semmi több se bisexuális se meleg nem vagyok .

Egyébként meg egy módon tudok pontot tenni a dolog végére ami már nagyon érik bennem. Ki vágom a francba aztán játssza ezt mással aki hagyja .

Nem fogok hagyni tönkre menni egy 15 éve tartó barátságot egy nő miatt se .

Lány rengeteg van . Ilyen igaz barát nem igazán.

Már régen mondtam neki vagy be fejezi vagy megy a levesbe mindig volt utolsó utána esély meg bocsánat már nincs tovább azért az én türelmem is véges .

okt. 27. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez már teljesen a te dolgod.

Te tudod, hogy hogy áll a szénád a nőknél.

Szerintem ma iszonyatosan nehéz nőt találni, és jó párkapcsolatot.

De ma minden a külsőn múlik.

Ha te szép férfi vagy, sármos,izmos, jó megjelenésű, akkor nincs gond.

Minden utcasarkon találsz lányt, ez igaz.

Ezt neked kell tudni és érezni, hogy mennyire vannak tőled elájulva a lányok.

okt. 27. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!