Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek hány százaléka féltékeny a normálisnál nagyobb mértékben egy párkapcsolatban?
Azért váltam el mert betegesen féltékeny volt.
Kb 30%-a ami normálisnál nagyobb részben. Azért is mert több kapcsolat van anyagi és hitel miatt csak együtt, semmi érzelem. Amikor már 3-as szex van ott a gond nem kicsi, mert nem egy ilyen beszélgetésbe futottam bele.
Mindenki a saját frusztrációit vetízi ki a másikra. Ami lehet bàrmi es nem csak féltékenység formájában hanem irigység, vagy degradálás, dominancia, csenddel verés, bántalmazás, kapuzárás, sokféle formában jelenhet meg. A féltékenység csak egy a sok másik tünetből.
Szerintem mentálisan egészséges ember akinek ne lenne vmi tikkje, nincs.
Párkapcsolatban csak az a kerdés mennyire tolerálható a másik ha rájön vmelyik nyavajája.
Szoval élhetően sérült, vagy szakítani kell mert toxic.
Egyébként sokan tévednek, mert a féltékenység egészséges dolog önmagában, ha nem szélsőséges. A túlzott féltékenység már tényleg betegessé is fajulhat, de az egészséges féltékenység az még normális, és az is rossz, ha valaki semennyire nem féltékeny, mert az is szélsőség, csak az már a másik szélsőség.
Ha valaki egyáltalán nem, vagy túlzottan féltékeny, az káros, és hosszú távon tönkre vágja a kapcsolatot.
Az nem baj ha féltékeny vagy, mert szereted, de ne vidd túlzásba, és ne is szarjuk le a másikat annyira, hogy egyáltalán nem vagyunk féltékenyek, mert miért, olyan biztosak vagyunk magunkban? Vagy nem szeretjük? Vagy mi?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!