Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Középvezetői állás a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középvezetői állás a párkapcsolat rovására?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elkeseredésemből írok ide. A mennyasszonyomnak október 1 óta középvezetői állása van a kényelmes home office után (ugyan annál a cégnél). Viszont egy ideje nem tudunk nap közben kommunikálni, ha igen akkor is tőmondatokban ír vissza, mintha valami idegen lenne. Szóval tudjátok mikor a szmájlikkal teli üzengetés helytt az van pl, hogy "Semmi, minden ok." vagy "Miért kérdezed? Dolgozom." Sajnos ingáznia kell, ami oda vissza napi 2x1 és negyed óra. Mire hazaér sokszor használhatatlanul fáradt. A héten kiderült, hogy veszélybe került a munkahelyem, külső tényező miatt. Ezt megírtam frissiben neki és annyit válaszolt, hogy "Értem". Mikor hazajött kiakadt, hogy miért irogatok neki, fogjam fel, hogy nincs ideje rám munka közben és ekkra felelősséggel a vállamon énsem bájcsevegnék. És itthon is folyamatosan a céges dolgokkal foglalkozik, és a múltkori vita után távolságtartóan viselkedik velem. Azt monjda, hogy önző vagyok. Nem önző, csak mégis a párom! És szeretnék vele kommunikálni...

Előtte semmi ilyen nem volt.

Nem voltam még középvezető, nem tudom mivel jár ez, de a párunkra akkor is van idő, nem? Ti mit mondtok erre?

okt. 26. 15:00
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
68%

Szánalmas vagy.

Alapból irigy vagy, mert többre vitte nálad.

Aztán különben is, minek egész nap chatelgetni?Teljesen felesleges.

A napi dolgokat megbeszélni otthon kell.

Normális emberek DOLGOZNAK munkaidőben, akkor is, ha nem középvezetők.Iszonyatosan gyerekes és irigy vagy.

okt. 26. 15:03
 2/39 anonim ***** válasza:
80%
Egoista vagy teljes mértékben. Most kezdett új munkahelyen és nem home office-banvan van, tele van stresszel, teherrel és nem vagy képes támogatni mert azt akarod, hogy a te egód nyalja-falja. Nagyon jól tenné ha kidobna téged. Ha nem vagy képes megértő lenni munkahely miatt IDEIGLENESEN míg beleszokik akkor hogyan számíthatna a rád baba születése után akire 24/7 vigyázni kéne? Még csak egy kisfiú vagy.
okt. 26. 15:06
 3/39 anonim ***** válasza:
95%

Mindegy, hogy valaki középvezető, v. sem, a munkaidő nem arra van, hogy a párunkkal beszélgessünk, max. ha valami nagyon fontos v. sürgős.

Ha leterhelt lett, inkább segítsd míg belerázódik, mint nyaggatod semmiségekkel.

okt. 26. 15:08
 4/39 anonim ***** válasza:
28%
Visszakerült home office-ból, középvezető lett, most majd bővebb választéka lesz szintén vezető beosztású pasikból, akikre lecserélhet.
okt. 26. 15:08
 5/39 anonim ***** válasza:
56%
Hát meg kell beszélni egymással, hogy hogyan menjenek tovább a dolgok.
okt. 26. 15:09
 6/39 anonim ***** válasza:
84%
#2 Ráadásul neki "veszélybe került a munkahelye", tehát majd az is jól fog esni, ha a középvezetői fizuból eltartja a menyasszonya, de mi az, hogy ezért cserébe DOLGOZNI KELL.És még őt kéne istápolni, munkaidőben.😂😂
okt. 26. 15:10
 7/39 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, egyessel kell hogy egyetértsek. Ne legyél gyerekes. Középvezetőként felel X emberért, és felfelé is teljesítenie kell. És készülj rá, hogy kötelező jelleggel el fogják küldeni hétvégi továbbképzésekre is.

Ezt beszéljétek meg normálisan és NE ZAVARD munka közben. Igen, a párom is tud zavarni ha olyan a munkám.

Ha ezt nem éli túl a kapcsolatotok, akkor ne is erőntessétek.

Valamint ez most neki hatlmas változás, fenekestől felfordult az élete, és az addigi napi ritmuisa, ez önmagában is megterhelő. Mellette meg b***gatod bagatell dolgokkal munkaidőben.

okt. 26. 15:11
 8/39 anonim ***** válasza:
86%
Hát ja, minden a kérdezőről szóljon mert ő a világ közepe. 🤡
okt. 26. 15:12
 9/39 anonim ***** válasza:
56%
Nem hinném, hogy annyira rossz vagy. Egyszerűen máshoz vagytok szokva és ez új. Amikor nyugodt a légkör le kell ülni megbeszélni. Ha nincsen ideje nap közben írni akkor ne írogass neki. Sajnos meg kell szokni. Abban viszont neked adok igazat, hogy mégis kivel kéne megbeszélned a gondjaidat ha nem a pároddal. Attól, hogy új állás van attól még a párod és ha tetszik ha nem igyekezni kéne annak is maradni vagyis a munkát otthon ha csak lehet akkor félretenni és egymással foglalkozni mert így ebből bukta lesz. Az más kérdés, hogy amíg belejön talán eltelik egy kis idő de neki is be kéne látni, hogy nem szabad abszolút elhanygolni a párunk és a kapcsolatot mert annak böjtje lesz.
okt. 26. 15:14
 10/39 anonim ***** válasza:
43%
Nőként voltam vezető beosztásban. Viszonylag hosszú ideig. Magam mondtam fel, mert majdnem a kapcsolatom és az egészségem rovására ment. Nagyon támogató és megértő társra és kötél idegekre van szükség vezetői beosztásban. Ezt, csak margóra írtam.
okt. 26. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!