Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középvezetői állás a párkapcsolat rovására?
Sziasztok, elkeseredésemből írok ide. A mennyasszonyomnak október 1 óta középvezetői állása van a kényelmes home office után (ugyan annál a cégnél). Viszont egy ideje nem tudunk nap közben kommunikálni, ha igen akkor is tőmondatokban ír vissza, mintha valami idegen lenne. Szóval tudjátok mikor a szmájlikkal teli üzengetés helytt az van pl, hogy "Semmi, minden ok." vagy "Miért kérdezed? Dolgozom." Sajnos ingáznia kell, ami oda vissza napi 2x1 és negyed óra. Mire hazaér sokszor használhatatlanul fáradt. A héten kiderült, hogy veszélybe került a munkahelyem, külső tényező miatt. Ezt megírtam frissiben neki és annyit válaszolt, hogy "Értem". Mikor hazajött kiakadt, hogy miért irogatok neki, fogjam fel, hogy nincs ideje rám munka közben és ekkra felelősséggel a vállamon énsem bájcsevegnék. És itthon is folyamatosan a céges dolgokkal foglalkozik, és a múltkori vita után távolságtartóan viselkedik velem. Azt monjda, hogy önző vagyok. Nem önző, csak mégis a párom! És szeretnék vele kommunikálni...
Előtte semmi ilyen nem volt.
Nem voltam még középvezető, nem tudom mivel jár ez, de a párunkra akkor is van idő, nem? Ti mit mondtok erre?
Szánalmas vagy.
Alapból irigy vagy, mert többre vitte nálad.
Aztán különben is, minek egész nap chatelgetni?Teljesen felesleges.
A napi dolgokat megbeszélni otthon kell.
Normális emberek DOLGOZNAK munkaidőben, akkor is, ha nem középvezetők.Iszonyatosan gyerekes és irigy vagy.
Mindegy, hogy valaki középvezető, v. sem, a munkaidő nem arra van, hogy a párunkkal beszélgessünk, max. ha valami nagyon fontos v. sürgős.
Ha leterhelt lett, inkább segítsd míg belerázódik, mint nyaggatod semmiségekkel.
Kérdező, egyessel kell hogy egyetértsek. Ne legyél gyerekes. Középvezetőként felel X emberért, és felfelé is teljesítenie kell. És készülj rá, hogy kötelező jelleggel el fogják küldeni hétvégi továbbképzésekre is.
Ezt beszéljétek meg normálisan és NE ZAVARD munka közben. Igen, a párom is tud zavarni ha olyan a munkám.
Ha ezt nem éli túl a kapcsolatotok, akkor ne is erőntessétek.
Valamint ez most neki hatlmas változás, fenekestől felfordult az élete, és az addigi napi ritmuisa, ez önmagában is megterhelő. Mellette meg b***gatod bagatell dolgokkal munkaidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!