Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Jó hogy még időben rájöttél, már csak az a kérdés hogy ha szét mentek és albit kell fizetni egyedül akkor 5 nap munka után hogy fogod vinni a háztartást amiben csak te vagy, ezek szerint sehogy?
Szerintem realizálni kell mindenkinek az igényeit párod ne várjon el minden nap friss ételt csak hétvégén főzöl és kész. Te meg el mész dolgozni ahová akarsz.
Az a kérdés hogy kié a pecó és ki fizeti a fenntartási költségeket ha ezt mind párod fizeti akkor elvárható hogy te vidd a háztartást. De csak akkor.
Gyerek meg neked nem való ha 8 óra munka ennyire ki készít akkor neked plüss állatok kellenek.
Le lehet pontozni, de pont az ilyen esetek mutatják, hogy a nők nem nézik a belsőt. Olyannal jönnek össze, akire aztán panaszkodnak. A normális férfiak meg sokszor csak álmodnak a párkapcsolatról.
Egyébként tökéletesen igazad van. Ha ugyanannyit dolgoznak, akkor igenis felezni kell a házimunkát. Jól mondtad, ha a férjed nem akar házimunkát csinálni, akkor dolgozzon többet. Elég szomorú, az ismerőseitek nem neked adnak igazat. Ez őket minősíti.
"5 nap munka után hogy fogod vinni a háztartást amiben csak te vagy, ezek szerint sehogy?"
Azért nagyon más magad után takarítani, főzni, mint még rajtad kívül 1-2-3 ember után...
"Tudom, hogy sok nő ezt csinálja, amiket leírtam, hogy munka mellett házimunkát végez, gyereket nevel és a férje nem veszi ki semmiben a részét és egyedül csinálja"
És azok általában bele is rokkanak az egészbe...
#1 Teljesen más egy emberre vegezni a házimunkát, mint többre.
Ha egyedül vagy, senkihez nem kell alkalmazkodni, kevesebb a kosz, kevesebb a teregetni, vasalni, hajtogatnivaló, kevesebbet kell pakolni.Azt eszel, amit akarsz.
A nők alapból sokkal kevesebbet esznek, nem főznek maguknak munka után pörkölteket, disznótorost, nincs igényük több fogásos ételekre, nem sütnek maguknak süteményeket, kevesebb a mosogatnivaló, takarítani való.
Én pl. eszem egy szendvicset reggelire meg egy menü második fogását valahol, otthon pedig nem is szoktam vacsorázni.Ha mégis, nekem megfelel egy rántotta 2 tojásból egy paradicsommal, esetleg sütök 1 nagyobb krumplit sajttal.Ez egy férfinek elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!