Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,nektek mi a célotok párkapcsolatban a férfi szándékos idegesítésével,szóbeli/vagy akár fizikai/bántásával?

Figyelt kérdés

Vagy ha még nincs párkapcsolat,csak tetszik nektek az illető,és beszólogattok neki,megalázzátok akár mások előtt is.

Úgy vettem észre,ez elég gyakori dolog nőknél,persze tisztelet a kivételnek.

okt. 24. 16:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Én bántani senkit nem szoktam, de szeretek csipkelődni. Ha valaki erre vevő (ugyebár az eleve meg se sértődik) azzal lesznek szócsaták, évődédek, piszkálódások. Gondolom, aki érzékenyebb, az az ilyesmit simán direkt bántásnak is veheti.
okt. 24. 16:24
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Én is azt veszem észre, hogy ez gyakori dolog, csak azt nem értem, miért viseli el ezt bárki is? Én nem vagyok ilyen nő, de érdekes módon pont a kedvesség, törődés meg gondolom hosszútávon unalmas a pasiknak, kell nekik az érzelmi hullámvasút, dráma és megalázás🤣
okt. 24. 16:34
 3/18 anonim ***** válasza:
30%

Sajnálatos, de én is tapasztaltam már effélét... Ha a nő üt (akár csak szimbolikusan is), azt szabad, az elfogadott. Aztán amikor jön egy kontra akkor persze a férfi lesz a szemét, az agresszív, és a nő fog megsértődni.

Ezt úgy hívják hogy az illető női mivoltával való VISSZAÉLÉS!

okt. 24. 16:38
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Pl mivel alázza meg?
okt. 24. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
#3 de miért van férfi, aki ezt elviselni? Akárki kezet emelne rám kapcsolatban, azonnal kidobnám. Ennyi emberben nincs önbecsülés vagy mi?
okt. 24. 16:44
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez érzelmi rész a férfi számára. A nő kihasználja, hogy a férfi egyrészt érzelmileg kötődik hozzá, ezért

a. vagy elviseli ezt azért, hogy legyen ő neki

b. visszavág, de akkor jön az, amit írtam a 3. kommentben

okt. 24. 16:46
 7/18 anonim ***** válasza:
58%
Én ezt nőként utálom, de mindig megkapom pasiktól, hogy savanyú/frigid/prűd vagyok.
okt. 24. 16:49
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Én pl viccből, és nem is kellene olyan partner aki nem veszi a lapot vagy nem passzol a humorunk. :D a kapcsolatomban megy az oda-vissza beszólogatás, sokszor csipkelődök a párommal de amúgy tűzbe mennék érte és ezt tudja is. :)
okt. 24. 17:23
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy nagyon jó kérdés.

Sok nőtársam viselkedik hasonló módon, mégis azt tapasztalom, hogy több férfi eltűri ezt. Mire a jó a dráma, a felesleges hiszti?

Az odáig rendben van, hogy mindenkinek akadnak rosszabb napjai, de a folyamatos szekírozást, piszkálódást nem kellene eltűrni, úgy gondolom..

okt. 24. 17:37
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Viccből szoktam csak és értelemszerűen olyanokkal jövök csak össze, aki érti a poént, nem sértődik halálra az egója egy kis csipkelődéstől.
okt. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!