Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10éve vagyunk együtt 2 gyerekunk van,voltak mely pontok
átléptük,most a párom (férfi) hónapok óta lóg a
rosszlányok oldalon. Ki mit hinne el neki?
Figyelt kérdés
Nálunk nincs tabu egymás telefonjával kapcsolatban,használjuk egymásét is sokszor,3 éve az ő telojában kerestem egy sms.t amit én írtam a telefonszám kellett ezért kerestem,akkor találtam rá az első üzenetre a törölt üzenetek közt,sos francia 5ezertert,szánalmas volt,mert a dátum akkori volt amikor én a második kislányukat születem és kb 2 napja voltunk a kórházba,a nagy lánnyal O volt itthon,oké átbeszéltük hülyeség volt .. jó... Aztán rá egy egy évre kb találtam Viberen szintén egy ilyen oldalról kérdést... A pár írt szintén... Oké megint. Keveset vagyunk együtt csak kíváncsi hülyeség volt megbánta nem ment sehova nem csalt meg oké... Aztán 2 hete a következő üzenetet találtam szintén a töröltek közt: szia most indulok komárombol szeretnék hozzád menni egy fél órára tudsz fogadni? A párom mindig változó helyen dolgozik videk Pest stb ... Kérdezem én egy ilyen sms nem olyannak tűnik mintha volt már a csajnak? Mosteg elegeltem,leültünk meg beszéltük,megint hülyeség volt nementem sehova stb duma... Aztán eszembe jutott a hivasnaplo... Mondtam,hogy le kerem .. érte mondta H talán kettőt hármat hívott .. mindig ez a terelő duma.. hülyeség nem volt sehol nem érdekli stb.. szeret szégyenli magát stb szöveg .. oké .tovább mentem mondtam H vissza menoleg fel évére lekerem a hivasnaplot és még látjuk... Jött a duma H ott sok telefonszám van és az miatt fogok veszekedni mondtam H tudom H hivnak pl építés vezetők munkahelyrol vagy pl ha autót néztünk hívott ezer autót stb de mondom ezeket a nőket szám alapján ki adja az internet... De O nem kéri le hozzá teszem elmondtam neki H egy hete nem bírok enni aludni,folyton jár az agyam .. stb aztán fél hívott tnap és elmondta,hogy sokat hívott soknak írt,de nem ment el egyikhez sem,inkább akkor hivogatott irogatott amikor össze vesztünk nem voltunk együtt sokáig stb... Ezt 2 hét után vallotta be,kérdezem én akkor még mennyi idő mire kinyogi,H valóban egy kettőhöz el is ment . Mert ha már hívás is volt sok ahogy O mondta... Akkor egyhez se ment el? Haza jött este én be vonultam le feküdtem,O a gyerekekkel játszott... Nem beszéltünk azóta mivel a gyerekek előtt amugyse akarok. Ki mit gondol? Jöhet hideg meleg válasz,nem igazán zavar,csak külső idegen emberek véleményére kíváncsi lennék nőként ki mit gondol ha ilyennel bukna le az élettársa?
Nekem nem lenne már az élettársam. Tiszta sor, hogy rendszeresen prostituáltakhoz jár, hazudik, nekem ez nem fér bele. Persze nem nekem kell a te két gyereked egyedül felnevelni.
okt. 19. 09:48
2/26 anonim válasza:
Semmit. Elköltöznék és elválnék a francba.
okt. 19. 10:11
3/26 anonim válasza:
Fú, de rossz lehet! :(
Figyelj... szerintem 3 éve kellett volna kidobnod páros lábbal, amikor kiderült az első stikli.
A leírás alapján egyetlen szavát se hidd el, prostizni jár melletted. Csak nézegette... csak felhívta... csak éppen arra járt... csak kettőhöz ment el... Ugyan! De HA még ez mind igaz lenne, h igazából semmi se történt sose, akkor is GÁZ, ha nézegeti. De tuti volt kamaty bőven, jó hogy nem kaptál el semmit se...
Szóval hazudik mint a vízfolyás... :(
Próbáld objektívan nézni a helyzetet szerintem. Gáz a pasi nagyon... Ne tűrd neki.
okt. 19. 10:16
4/26 anonim válasza:
És sajnos ez valószínűleg nem hónapok óta, hanem ÉVEK ÓTA tart... :(((
okt. 19. 10:17
5/26 anonim válasza:
Ugyanez tortent velem. Nem reszletezem, de hasonlo korok es arra a hivaslistara a mai napig varhatnek..
Hidd el, hogy nem vagy bolond es amit gondolsz az ugy is van. Teljesen egyertelmu es te is tudod, de kell a megerositese, de minek? Ha vegre oszinte lesz, ennek mar akkor is vege es soha nem lesz olyan, amit te szeretnel.
Lazan semmibe vesz es nem erdekli, hogy a bizonytalansag orjito egy erzes.
Azert, ha meg mindig kiszeretned belole preselni azokat a szavakat. Nalam csak a bloff segitett. Elmondtam NYUGISAN, hogy kepzelje el en felhivtak ezt a szamot es fizettem a nonek, hogy elmondja ha tortent valami es ezt meg is tette. ‘Miert tole kell megtudnom az igazat?’ Hasonlo sorok es nem tud vele mit kezdeni es meg szinten nyugodtan elmondani, hogy teged ez nem erdekel, csak azt akartad oszinte legyen. A nyugodtsag egy nagy kulcs, mert ha erzi a feszultseged akkor azonnal csendben marad.
okt. 19. 10:45
6/26 anonim válasza:
“ Aztán 2 hete a következő üzenetet találtam szintén a töröltek közt: szia most indulok komárombol szeretnék hozzád menni egy fél órára tudsz fogadni?”
Elég egyértelmű, hogy rendszeresen prostizik, és van akihez vissza is jár. Ebből az üzenetből teljesen egyértelmű, hogy nála már volt, és biztosan akkor is elment.
Amúgy meg a telefonjában kellene megnézni a helyelőzményeket, minden dokumentálva van percre pontosan mikor merre járt, mennyi időt töltött ott stb. Már ha be van kapcsolva.
okt. 19. 11:51
7/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Helyelozmenyt is nézem... Mondtam is neki... Arra az volt a válasz H igen volt olyan cím amit meg néztem a térképen de nem mentem sehova!! Tagad a végtelenségig tagad! Hogy soha nem volt sehol! Tudom H hazudik,és egyszerűen akarom tudni tőle hallani! Jár ennyi nekem úgy érzem,igazából már full tudja H kell kezelni ki törölni a dolgokat szóval egy két cím is véletlen maradt benne térkép előzményeket is lehet törölni,inkobnitoba használni,szóval mindent le ellenőriz az első lebukás óta a telojában mert tudja H azóta nem azért nézem a telojat mert épp unatkozok hanem le csekkolom köszönöm mindenkinek a választ mindenki pozitívan meg lepett ezen az oldalon megy mindenkinek a like
okt. 19. 12:01
8/26 anonim válasza:
Oké és addig fogsz várni és tönkre menni amíg be nem fogja valamikor ismerni? Azt már most megmondom neked hogy soha nem fogja beismerni. Exem az utolsó utáni pillanatig tagadta majd akkor mikor megmutattam neki a kész tényt meg én voltam a szemét amiért kutattam. Sosem fogják beismerni szóval jó hosszú szenvedést kívánok.
okt. 19. 12:08
9/26 anonim válasza:
Az 5-ös válaszadó jól mondja, ha választ akarsz, akkor a blöff segíthet...
Gyakorold be. Mondjuk hogy a szolgáltatótól kikérted a híváslistáját (írtál egy kamu meghatalmazást vagy bármi), és felhívtál néhány gyanús számot, ahol a hölgyek készséggel beszámoltak a történtekről. Szemed se rebbenjen.
Szerintem enélkül soha nem fogsz választ kapni. Persze te is tudod nagyon jól, hogy mi az igazság... :(
okt. 19. 12:53
10/26 anonim válasza:
"igen volt olyan cím amit meg néztem a térképen de nem mentem sehova"
:DDD
Nem hát... Jó sok szabadideje lehet ennek a jóembernek, hogy random címeket nézeget a térképen.
Sok erőt kívánok, hogy szembe tudj nézni ezzel! Hidd el, megérdemelsz olyat, aki nem ekkora tróger, gyíkember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!