Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok “összenőve” a párotokkal, ha együtt mentek szórakozni pl.:házibuliba? 23/l
Pasifüggő. Valamelyik exem es a haveri körében az volt a normalis ha a pasik egy brancsban a csajok masikban. Tiszta röhejesen nézett ez ki pl lagzin vagy akárhol.
Masik pasim meg mindig mindenhol mellettem ült mellettem volt, ahol párként jelentünk meg mindenhol párként is voltunk jelen együtt. Egy légtérben együtt szórakozva egyutt az étteremben vagy házi bográcsokon is a haverokkal rokonokkal.
A kapcsolat legelején talán még nem annyira gáz, gondolom még sokszor megvan a kapcsolatna az "újdonság varázsa" érzés, még úgymond "nem telt be veled". De hosszabb időre együtt maradnátok, és 1-2 év múlva is ugyanezt csinálná, na akkor ott már problémák vannak. Én férfi vagyok és feleségem ilyen sajnos. Én fiatal koromba kibuliztam, kiszórakoztam, kihorgásztam stb magam. Nekem nincsen már igényem nagon ilyesmire, szóval az időm legalább 95%-át otthon töltöm. De amikor 2-3 héten keresztül mindn nap otthon vagyok, és egy szombaton mondom a feleségemnek, hogy a testvéremhez átmegyek társas játékozni. Olyankor nem szól semmit, de látom húzza a száját, meg szikrákat szóra a szeme. Van hogy elengedem,a dolgot, de van hogy jól össze veszünk, mert mondom neki "baz..d meg 3 hete sehol nem voltam, és azért flegmázol mert a saját testvéremhez át akarok menni 2 órára. Ilyenkor még ő sértődik meg, hogy hogy engedek meg ilyen hangnemet magamnak. Sajnos vannak ilyen emberek akiknek az a kapcsolat, hogy ha 2 percet nem rá figyelsz akkor már veri a víz, meg minden baja van.
2 hónapnyi kapcsolat után még nem lehet eldönteni, hogy ő ilyen ember, mert mint fentebb írtam, szerintem minden kapcsolatban az első pár hónap sokkal rózsaszínebb, sokkal másabb, mint amikor 2 ember együtt van 2-3 vagy még több éve. De arra is van esély, hogy évek múlva is így viselkedne veled, vagy még rosszabbul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!