Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a huszonévesen a párotokkal kb 2-3 éve lennétek együtt, se házasság még, se gyerek, se semmi közös, és kiderülne, hogy le kell vágni mindkét lábát? Őszinte válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 12:20
1/6 anonim válasza:
Ha ő az igazi, akkor ez engem nem vetne vissza.
Mondjuk én nő vagyok…
2/6 anonim válasza:
Azt hiszem, kitartanék a párom mellett. Akkor engedném el a kezét, ha elnyelné az önsajnálat mocsara.
3/6 anonim válasza:
Elkezdeném tervezni a ház akadálymentesítését, és keresni egy ápolót, aki az első időkben segítene háznál ellátni a páromat, mert azért ez többemberes meló, és a szakmai segítség mindig jól jön.
4/6 anonim válasza:
Olyan erős szerelmet még soha nem éreztem senki iránt, melynek hatására képes lennék egy ilyen áldozatot meghozni. Valószínűleg elhagynám, bár biztos fájdalmas lenne
5/6 anonim válasza:
Sok álszent, csak a pontozás miatt írják hogy nem hagyná el.
Valóságban meg.
Már a hír hallatán csomagolna minden nő, oszt menne haza anyucihoz, és még a pasi lenne a hibás, hogy mert ilyen beteg lenni, mert szegény lánynak most tönkrement az élete.
Na ez kb a magyar valóság.
6/6 anonim válasza:
Pont fordítva. Elég sok olyat hallottam már, hogy a nő ràkos lett, a féreg meg elhagyta emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!