Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy az a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy az a férfi, aki szüzen jött össze huszonévesen a párjával, hűséges maradjon hozzá és ne csalja meg házasság után sem, mert vágyna mással kipróbálni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Biztos, hogy vágyni fog arra, hogy mással is kipróbálja, ez egyértelmű. Azok is vágynak rá, akik úgymond "kiélték" magukat tinikorukban. (Amúgy utálom ezt a kifejezést.)

A kérdés csak az, hogy titokban csinálja, vagy egyenes lesz, és megbeszéli a párjával, hogy neki szüksége van erre, és vagy szakítanak vagy a párja megengedi neki, hogy mással legyen, vagy a harmadik opció, hogy elnyomja magában ezeket a vágyakat. Én pl 24 éve elnyomom, szóval nem lenne probléma, hogy életem végigéig elnyomjam. De nyilván ez nem egészséges.

2017. okt. 9. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de nem jelenthető egzakt módon. Almási Kitti könyvében olvastam egy esetet, ahol pont az volt a baj, hogy a férj csak a feleségével próbálta ki a szexet, és ez őt frusztrálta nagyon.
2017. okt. 9. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
igen lehetséges... ennyi
2017. okt. 9. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:

#1. "Elnyomod az érzést" (?)

-...-hát ha minden full tökéletes akkor nem is kattog máson az ember agya'...

A fantázia meg más dolog -mint az éles fikció vagy konkrét vágyak...

Most mindegy milyen nemű az illető,a hűség nem attól függ ,hogy szűz volt-e az illető avagy sem hanem a mentalitásától.

2017. okt. 9. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
A férjem nevében nem tudok nyilatkozni, de részemről elképzelhetetlen, hogy mással ilyen közeli kapcsolatba kerüljek.
2017. okt. 10. 00:03
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Lehetséges igen, én sosem voltam kíváncsi milyen lehet mással, legalábbis úgy nem hogy megcsaltam volna vagy elhagytam volna ezért a feleségem.

Cserébe megcsalt ő engem. Ezt érdemli az aki normálisan áll a másikhoz :(

2017. okt. 10. 01:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Általánosítani hiba lenne itt is mint bárhol máshol. Személy szerint én erősnek gondolom magam és hiszem, hogy ki tudok tartani egy nő mellett akit szerethetek egész életen át.
2017. okt. 10. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi szuzen jottunk ossze 18 evvel ezelott. En mar mondtam a ferjemnek, hogy reszemrol szabad a palya, nyugodtan csajozhat (persze csak gumival, es diszkreten, ne tudjak rola), mert szerintem elkepzelheto, hogy frusztralo az, hogy egesz eleteben egyetlen novel szexelhet csak. A ferjem hallani se akar errol, mert el se tudja kepzelni, hogy rajtam kivul massal legyen. Furcsa. Bar igaz, hogy en sem vagyom masra, csak hat egy notol ezt varja a tarsadalom, egy ferfitol meg nem.
2017. okt. 23. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. dec. 18. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehetséges.

Sőt, ha addig nem kefélt összevissza, lehet pont azért, mert nála az érzelmi oldal sokkal erősebb, mint a biológiai vágy.

2018. ápr. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!