Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy az a férfi, aki szüzen jött össze huszonévesen a párjával, hűséges maradjon hozzá és ne csalja meg házasság után sem, mert vágyna mással kipróbálni?
Biztos, hogy vágyni fog arra, hogy mással is kipróbálja, ez egyértelmű. Azok is vágynak rá, akik úgymond "kiélték" magukat tinikorukban. (Amúgy utálom ezt a kifejezést.)
A kérdés csak az, hogy titokban csinálja, vagy egyenes lesz, és megbeszéli a párjával, hogy neki szüksége van erre, és vagy szakítanak vagy a párja megengedi neki, hogy mással legyen, vagy a harmadik opció, hogy elnyomja magában ezeket a vágyakat. Én pl 24 éve elnyomom, szóval nem lenne probléma, hogy életem végigéig elnyomjam. De nyilván ez nem egészséges.
#1. "Elnyomod az érzést" (?)
-...-hát ha minden full tökéletes akkor nem is kattog máson az ember agya'...
A fantázia meg más dolog -mint az éles fikció vagy konkrét vágyak...
Most mindegy milyen nemű az illető,a hűség nem attól függ ,hogy szűz volt-e az illető avagy sem hanem a mentalitásától.
Lehetséges igen, én sosem voltam kíváncsi milyen lehet mással, legalábbis úgy nem hogy megcsaltam volna vagy elhagytam volna ezért a feleségem.
Cserébe megcsalt ő engem. Ezt érdemli az aki normálisan áll a másikhoz :(
Persze, hogy lehetséges.
Sőt, ha addig nem kefélt összevissza, lehet pont azért, mert nála az érzelmi oldal sokkal erősebb, mint a biológiai vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!