Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem hisztijét hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy normális-e ez, de a férjem úgy érzem ok nélkül megsértdik, hisztizik. Mondok egy tegnapi példát: ágy alá beesett a telefontöltő, nem fért be a kezem, ezért lábbal eltoltam az ágyat, kivettem a töltőt. Közben rajta feküdt a 90 kgjoval, de meg nem mozduét volna. Majd felpattant, hogy őt ez nem isérdekli, meghogy nem vagyok normális. Msik szobában kanapén aludt. Számos ilyen sztori van és kwzd elfogyni a türelmem.... Gyerekvállalás előtt álénk, de ez most elbizonytalanít. A pl a munkahelyén van veszekedés, konfliktus, akkor iszogatással, hisztivel oldja meg. Most ez miatt szakítsak?

#férfi #házasság #konfliktus #elfojtott mérgesség
2017. aug. 12. 10:45
1 2
 1/18 Heart of Darkness ***** válasza:
85%
Elég gyerekesen viselkedik a férjed. Mielőbb beszélj vele erről mert így ennek nem lesz jó vége.
2017. aug. 12. 10:47
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Itt az a baj, hogy egymást nem bírjátok már elviselni.

Üljetek le és beszéljétek át a kapcsolatotokat, mert itt szörnyű bajok vannak.

Gyereket meg főleg ne vállaljatok be.

2017. aug. 12. 10:48
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Az ivás nagyobb gond lehet később. Nagyon sok elfojtott feszültség van benne, ha már ilyen dolgokra ugrik. Ez nem hisztinek tűnik, hanem rengeteg indulatnak, amit nem tud feldolgozni. Meg kéne tudni, hogy hol tudná kiengedni a gőzt, mert így hosszútávon magával se tesz jót, de veled sem. Egy gyerekhez meg sok türelem kell. Ha egy ilyen miatt kiszalad, akkor mit csinál majd, ha éjjel sír a gyerek?
2017. aug. 12. 10:52
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is ez van, csak akkor nincs hiszti, ha kirandulunk.
2017. aug. 12. 10:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen! Ezt érzem, hogy nagyon hamar "elpattan az agya". De ez nem normális. #3-as válaszoló! Pont ezen gobdolkoztam el, hogy egy kisbabához sokkal több türelemre lesz szüksége. :( Nagyon szeretem a férjemet, de ez tönkre tesz mindent.
2017. aug. 12. 10:56
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet, hogy ő akarja kiprovokálni,, hogy szakíts vele?
2017. aug. 12. 11:07
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

3-as vagyok: tapasztalatból mondom, hogy még egy kapcsolatot próbára tesz egy gyerek. Nem tudni, hogy te mennyire bírod fizikailag a rövid alvásokat (mondjuk az nem tart örökké), de én ismerek olyan párt, akiket nagyon szétszedett ez. A nő sokkal türelmetlenebb lett, és az egész kapcsolatukat megviselte az, hogy a nő már nem tudott olyan maradni, mint előtte. Ez senkinek nem jó, nyilván neki sem. Viszont akiknél nagyon jó harmónia volt, azok bár későn, de vállaltak két gyereket, és szépen haladnak. Nem mondanám, hogy összekötötte őket a gyerek, mert előtte is mindketten komolyan gondolták egymással, de a másik pár esetében nem volt ilyen nyugodt a kapcsolat előtte sem.

Az a kérdés, hogy vajon a férjednek minden rendben van-e a munkájával, vagy be van sokallva, és eleve utálja az egészet. Mert akkor az lehet az alapvető gond, hogy nem szeret bejárni, vagy nem keres eleget, és frusztrált. Vagy bent vannak olyanok, akik kikészítik. Nem jó ilyen stresszben élni. Lehet, hogy sokkal nyugodtabb lenne, ha ez megoldódna.

2017. aug. 12. 11:12
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
.. hogy még egy jó kapcsolatot is... (elrontottam)
2017. aug. 12. 11:13
 9/18 A kérdező kommentje:
Azon mégnemgondolkoztam, hogy válást akarnaki provokálni.... A munkahelyén vannak kisebb konfliktusok, de hátkinek nincsenek.
2017. aug. 12. 11:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

ha neked valami fontos, ami neki nem, hogy viselkedik?

ha problémád van, meghallgat?

ha felvetsz egy ötletet, hogy reagál?

2017. aug. 12. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!