Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem hisztijét hogy állítsam le?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy normális-e ez, de a férjem úgy érzem ok nélkül megsértdik, hisztizik. Mondok egy tegnapi példát: ágy alá beesett a telefontöltő, nem fért be a kezem, ezért lábbal eltoltam az ágyat, kivettem a töltőt. Közben rajta feküdt a 90 kgjoval, de meg nem mozduét volna. Majd felpattant, hogy őt ez nem isérdekli, meghogy nem vagyok normális. Msik szobában kanapén aludt. Számos ilyen sztori van és kwzd elfogyni a türelmem.... Gyerekvállalás előtt álénk, de ez most elbizonytalanít. A pl a munkahelyén van veszekedés, konfliktus, akkor iszogatással, hisztivel oldja meg. Most ez miatt szakítsak?2017. aug. 12. 10:45
11/18 A kérdező kommentje:
Ha problémám van, a nyugodt, higgadt beszélgetés 90%-ban sértődésbe megy át. Feláll, elmegy sétálni, megsértődve szó nélkül. Általában nem tudunk dűlőre jutni, csak ha én engedek...fuuuu ez így leírva :(
2017. aug. 12. 11:44
12/18 anonim válasza:
Ne szülj neki. Hidd el vannak normális férfiak is. Az ivás, a hiszti, lustaság. Nem vagy boldog... akkor enm írtad volna ki a kérdést.
25N
13/18 anonim válasza:
# 12. vagyok. A gyereknek sem lenne jó hidd el. Az az igazi ha a szülők együtt vannak. Szakíts vele és keress egy igazi férfit. Jóindulatból írom.
14/18 anonim válasza:
Ha van eszed, nemhogy nem szülsz neki, de keresel egy érett férfit. Egy hisztis kisfiad már most van...
15/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Annyira nehéz, de sajnos én is ezt érzem, hogy nem szabad ebbe belevágni
2017. aug. 12. 12:05
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. aug. 12. 14:16
18/18 anonim válasza:
A történetedet olvasva azt nem értem, hogy miért mentél hozzá? Akkor nem volt ilyen, vagy a szerelemtől nem láttad? Időközben változott meg? Hisztizik, ha problémája van, akkor iszogat hú ez veszélyes kombó, innentől már csak egy lépés, hogy elcsattanjon az első pofon. Gyereket szerintem se szülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!