Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat az exem hogy állítsam le?
Valóban nehéz helyzet, sajnos van benne tapasztalatom, szinte ugyanilyen helyzetben voltam mint te.
Ha hagyod az egészet, akkor azt fogod észrevenni hogy -ha elég kitartó- szép lassan mindenkit ellened/ellenetek hangol, mert sajnos az emberek nagyon könnyen ámíthatók, egy kellően megható siránkozásra hevesen tudnak bólogatni anélkül hogy belegondolnának, vagy tudnák hogy VALÓJÁBAN mi is történt.
Mondhatnád hogy nem érdekel a környezet, de nem így van. Azért amikor egyre több ember szemében a megvetést látod (ráadásul alaptalan dolgok miatt), az nem kellemes érzés.
Másrészt azért néha meg tudja karcolni az ember önbecsülését egy-egy gusztustalan mocskolóds, amikor azt érzed ezt már nem hagyhatod.
Szóval ha hagyod az egészet, lehet hogy csak elhatalmasodik.
Viszont ha reagálsz, az csak olaj a tűzre, megörül hogy végre partner vagy neki ebben a dologban, és még jobban fellángol a gyűlölködés.
Nálam csak az idő hozott enyhülést. Bár még a mai napig megy a hátam mögött a szövetkezés, mocskolódás, de már olyan szinten amire tudom azt mondani hogy nem érdekel mert nincs gátló hatása az életemre.
Egyedül csak akkor szoktam neki visszaírni egy higgadt hangvételű mégis igen határozott levelet, amikor a páromat vagy a szeretteimet minősíti, bántja. Na ezt nem vagyok képes eltűrni, szó nélkül hagyni, senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!