Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat az exem hogy állítsam le?
Így bizony.
Ezt erősítsd magadban kedves kérdező, hogy az exed egyedül önmagát minősíti ezzel a dologgal.
Te ne állj bele ebbe a nyomvonalba!
Egy alkalommal én is megírtam a 7 (!!) éve zaklató exemnek egy rövid, higgadt hangvételű levélben, hogy a nyilvános mocskolódásával csak és kizárólag önmagát minősíti, és hogy rám nincsen már hatással. Ha van kedve, csinálja nyugodtan, önmagát mérgezi vele, én addig élem a saját életemet, és a saját boldogságomon kívül más nem érdekel. Gondolkodjon el hogy innentől kezdve számára mi a fontos? Az én életemmel foglalkozni még mindig, vagy a sajátját széppé tenni? És még egy jókívánságot is kapott tőlem, hogy a jelenlegi párjával legyen sokkal boldogabb élete mint velem volt.
Azóta nem írt :-)
Sajnalom,kerdezo,es mint no irom neked,hogy sajnos a nok egy resze kifordul onmagabol,ha latja az exe boldog massal.
Meg a volt,dobott szeretok kepesek minden aljassagra...
Sajnos van tapasztalatom ..
Mindenhonnan tiltas ,teloszamcsere,es az a jo,ha nem egy helyen laktok,es keves az esely az osszefutasra.
Meg jo,h a mostani parodat legalabb nem zaklatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!