Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, jelenleg egyedülálló vagy párkapcsolatban elő férfiak, nektek mi a véleményetek a házasságról, nősülésről?
Én nem különösebben akarok, teljesen jó így.
25f
Szeretnék feleséget családot, de 30 éves korom előtt nem szeretnék megházasodni.
De ki tudja, lehet jön valaki, aki miatt megváltozik a véleményem. Bár úgy lenne...:)
20/f
züllött vagyok tény és való,de annyira nem fogok lezülleni hogy megnősüljek.....büszkén kéne megdögleni nem feleséggel oké (főz mos takarít leszop ennyi haszna van) és mindezt egy személyre állandósítva....
de képtelen lennék elviselni.szerelem meg a többi marhaság pedig nincs
Én szeretnék megnősülni, hamarosan meg is kérem a barátnőm kezét.
25/F
Sose nősülök,tartós párkapcsolat!
Verjem adóssagba magam egy házassagert,utána meg a válásért,köszi nem
a vőlegényem 28 éves, tehát még huszonéves korosztály, és nagyonis akar esküvőt, gyerekeket. de az tény, hogy ő is úgy van vele, ha nem én lennék az, akit ő megfelelőnek tart, akkor nem kért volna meg. a volt barátnőjével 5 évig voltak együtt, huszonéveikben ők is, és nem kérte meg, míg engem 2 év után.
és akiket ismerek férfiakat, a legtöbbjük szeretne feleséget, gyerekeket, legfeljebb még vár a megfelelő hölgyre, vagy még egyelőre korainak tartja a maga számára. de attól még nagyonis akarják. akiket én ismerek. hangsúlyozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!