Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiatalok, hetente átlagosan hány ismerősötök jelenti be, hogy eljegyezték/házasodik/gyereket vár?
Nálam ez az arány újabban min. 2-3 hetente.
Borzasztóan öregnek érzem magam. XD
25/N
Egy se. 2 általános iskolai lány osztálytársamról tudom, hogy már van gyereke. Meg 1 volt egyetemi szaktársamról. Ha mondjuk egy olyan 40-60 ember a szűkebb ismerősi köröm (akikkel évente beszélek legalább), közülük 2-3-nak van gyereke. Lehet ez az arány nagyon megváltozik a következő években, de most még nem.
27/F
Atlagosan egy sem, az egyik kollegamnak volt nemreg eskuvo / gyerek megszuletett. A regi osztalytarsaim nem ismeroseim Facebookon, csak a kollegak, csaladtagok es a baratok. Sokan mar eleve hazasok / gyerekesek mikor megismerem oket. A tobbiekrol nem tudok, hogy lennenek ilyen terveik a kozeljovoben.
30N
Nálam az egész volt ált. sulis baráti kör most ment férjhez, 2 helyen baba is van. Szerintem idén kb. 10 ismerősömnél lett/lesz esküvő vagy baba. :D
25N
Én 25 voltam mikor férjhez mentem, azokban az években kb 4-5 korombeli ismerősöm házasodott, és vagy vállalt be gyereket.
A többség akik megtették ezt, inkább 30 felett. az ismerőseim egy szerves része viszont már 35 körül van és még szinglik, még mindig párt keresnek. Gyereket egyre kevesebben akarnak. Ezt amúgy megértem, mi sem szeretnénk soha. Jobb így kettesben + a kiskutyánk❤️ :) 35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!