Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Huszonéves fiatalok, hetente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves fiatalok, hetente átlagosan hány ismerősötök jelenti be, hogy eljegyezték/házasodik/gyereket vár?

Figyelt kérdés

Nálam ez az arány újabban min. 2-3 hetente.

Borzasztóan öregnek érzem magam. XD

25/N

2021. júl. 24. 18:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10-es nekem nincs párom, reméltem hogy ennyi idősen legalább tartós párkapcsolatom már lesz, de mivel ez a helyzet én sem fogok, csak 30 felett szülni. Sok kapuzárási pánikos fiatal anya van, akik 2-3 éves kapcsolatban már szülnek, de nem biztos hogy az az ember az igazi. Szerintem mindenképpen kell néhány év szabadon a párnak együtt, nem muszáj siettetni a házasságot/gyerekszülést. Az viszont tény, hogy sok 25 év körüli fiatal már 5-10 éves kapcsolatban él, nekik úgymond nincs mire várni. :D

De néha a fiatal házasságoknak az a hátránya, hogy kiderül mennyire mást akartak az élettől, nem fejlődnek tovább együtt, így mondjuk válás lesz a vége (ha meg ráunnak egymásra az abszolút nem korfüggő). 25 éves kor körül még sokfelé változhat az ember és sok naiv fiatal úgy véli, majd csak változik a párjuk ebben-abban. Sokszor nem fog....

Én lehet nem választottam volna jól, ha 20 évesen megtaláltam volna "az igazit", sokat fejlődtem azóta úgy érzem. Talán a következő már valóban a "nagy ő" lesz (ezért nekem is tenni kell). :D

2021. júl. 25. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mi nem húztuk sokáig a dolgot, mert tényleg az elejétől éreztük, hogy együtt akarunk megöregedni:), ïgy nem volt mire várni, 1,5 év után össze is házasodtunk. Ekkor voltam 25, a férjem pedig 22 éves. A házasságunk így 10 év elteltével is erős , stabil, szeretjük egymást,boldogok vagyunk:) és ez részben azért van mert több időnk van egymásra, hogy a kapcsolatunkkal egymással törődjünk.

A gyerekvállalás, ez egy más tészta, az pl nem nekünk való. Egyáltalán nem vágyunk rá.

És azok közül akik pl gyereket vállaltak az ismerősök, barátok között, azt làtom sajnos , hogy a többség hamar elvált/ szakítottak. Nem csak az ên, de a férjem barátai, ismerősei között is. Szerintem a gyerek pl sokkal súlyosabb, nagyobb változást hoz egy kapcsolatba) házasságba, problémásabb, stresszesebb , mint a házasságkötés. Ilyen szempontból a gyerek nagyobb próbatétel, amibe sok kapcsolat belebukik.

2021. júl. 26. 01:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy se, mert nem érdeklem az ismerőseimet.

21F

2021. júl. 26. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor 19 éves voltam akkor jegyezgettek el körülöttem mindenkit.
2021. júl. 26. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Én 20 éves vagyok most volt az esküvőm. Aznap egy 21 éves lányt jegyeztek el, előtte ehy héttel másik 21 éves lány jelentette be, 22-23 éves ismerőseim között 3-nak is van gyereke egyiknek 2 is. És nem egyikünk sem kisebbségi, a legtöbben egyetemen tanulunk vagy már szakmájuk van.
2021. júl. 28. 11:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknál látom akik egy korosztály velem de nem irigykedek rájuk. Se babát, se esküvőt nem akarok 22 évesen, nekem ez túl korai, sok mindent szeretnék még csinálni.
2023. jún. 20. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!