Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
!?Fuhh hát hol is kezdjem 9 honapja vagyok együtt a barátnőmmel…
És nagyon toxikussá vált az egész sok veszekedés és eléggé egyoldalú lett (távkapcsolat ő sulizik én dolgozok 100km van köztünk) nagyrészt csak hétvégente vagyunk együtt de ő akkor is csak filmezik nagyrészt, alig törődik velem .. és ha én szolok ezért akkor neki áll feljebb a szex is megromlott körülbelül augusztus eleje ota heti 1-2 de akkor is nekem konkrétan könyörögni kell és erre az a válasza hogy nincs kedve meg nem tudja..stb
Pedig az elején le leállíthatatlan volt.. megunt volna? Vagy lenne neki más? De akkor miért jön el, vagy miért nem mondja meg? valami oka csak van
Nem lett a legösszeszedettebb és a helyesíás is fos de remélem nagyjából érthető előre is köszönöm a válaszokat!
Van neki mas csak meg nem 100% neki, ezert tart maga mellett meg.
Vagy csak rad unt.
De ugye nagyrészt ő jön veszi a fáradtságot és el vonatozik hozzám néha oke haza viszem kocsival hétköznap is beszelünk, sokat hívasozunk, szeret imád mindig mondja ezeket, és hogy mennyire szerencsés velem
Csak viszont nem értem a viselkedését hogy ezt miért csinálja régen nem ilyen volt.. sokkal jobban törődött velem nem volt gond a szexel most meg mintha nem is tudom 40 évet le éltünk volna együtt aztán csak vagyunk néha.. és ez csak nekem a szar ezek szerint én probálok tenni ellene beszélni vele erről de semmi értelme mintha meg se hallaná.. meg neki ez tökre oke szeretem nagyon ezt a lányt és nagyon kitartó vagyok nem adom fel csak úgy keresve a könyebb utat csak ez így nagyon nehéz..:/
Az elején volt a kampány, most meg kiderült, milyen valójában. A nagy távolság sem jó igazából, de ha össze is költöztök, nagyjából erre számíthatsz, ami most van. És az évekkel ez csak rosszabb lesz.
A helyedben elfelejteném a lányt, mert már most le vannak tojva az igényeid.
Vannak emberek, akik nem szeretik a programokat, nekik megfelel az is, ha kézenfogva filmet néznek egész hétvégén.
Nem azon kell agyalni, hogy mi a f@sz van, hanem eldönteni, hogy ez neked jó-e vagy nem.
Abból, hogy panaszkodsz, szerintem nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!