Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit zavar, de nem tehetek ellene. Ti mit tanácsoltok?Nem is tudom hol kezdjem. én és a párom nagyon jól megvagyunk! Több mint egy éve vagyunk együtt a lehető legnagyobb harmóniában.
Van ez így.
Ha tényleg csak barátság, akkor próbáld megértetni a pároddal, meg kell bíznia benned.
Ha féltékenykedik továbbra is, akkor pedig egy nagyot kell beszélgetnetek és gondolkozni megéri-e.
dontsd el h ki a fontosabb.
a baratjahoz 1 kciist sem vonzodsz???? oszinten ki tudod jelenteni h meg se fordult soha a fejedben h milyen lehet vele?
ha tenyleg CSAK baratsag, akkor a parod fontosabb kene legyen. a kedveert 1 ideig ne talalkozz a baratjaval, bekitsd ki oket. ne hagyd h miattad menjen tonkre 1 baratsag. nyugtasd meg a baratod, mond meg neki h neked o a legfontosabb es h erte hajlando vagy lemondani a masikrol.
ha idokozben megtetszett a baratja....hat dontned kell. de ne uzz 2os jatszmat.
Te mit szólnál ha a barátod egy nővel járna össze "beszélgetni"?
Attól függetlenül megértelek, de valaki ezt a kapcsolatban nem szereti pl nekem sem tetszene ha a feleségem átjárna a haveromhoz dumálni!
Ha szereted a barátod akkor nem jársz át másokhoz beszélgetni, de ha ragaszkodsz hozzá akkor még most hagyd ott, mert ez váló ok lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!