Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokára együtt leszünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára együtt leszünk a bnőmmel, hogyan vezessem rá a pettingre, hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Eddig még csak a csókig jutottunk el. És már mindkettőnk akarja a pettinget is mert már nagyon sokat beszéltünk róla.

Szóval hogyan kezdjem? Addig oké hogy simogatom, csókolgatom, és hogyan tovább??

2009. máj. 4. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mikor 2 en vagytok simogasd egyre lejjeb és lejjeb:Pmajd kezd el " ujjazni" onnatól már szerintem nem kell tanács :)
2009. máj. 4. 22:53
 2/8 A kérdező kommentje:
most lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni, de hogyan kell ujjazni?? :D 2 ujjal csináljam? és mennyire dugjam be? mien gyorsan?és közben nyalogassam is? még tapasztalatlan vagyok mert ez lesz az első mindekettőnknek
2009. máj. 4. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
egy ujj elég és szépen lassan mind sebességre mind mélységre. Figyeld a reakcióit.
2009. máj. 4. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Legyél finom vele, vigyázz rá, sztem ne kezd el rögtön ujjazni, legyél türelmes, izgasd addig amíg rendesen be nem nedvesedik és csak azután próbáld ujjazni. Ha nem megy neki olyan gyorsan a nedvesedés, rásegíthetsz egy kis nyalással is :D. Először csak 1 ujjal csináld, ha látod hogy élvezi akkor mehet 2vel, de úgyis szólni fog ha soknak érzi. Nem tudom most neked meghatározni, hogy mennyire dugd be és milyen gyorsan csináld, figyeld a barátnőd reakcióit próbáld meg sokféleképpen, úgyis rá fogtok érezni, hogy mi a legjobb :)

Ne felejtsd, hogy gyakorlat teszi a mestert! :D :D

Sok sikert!

2009. máj. 5. 00:03
 5/8 anonim válasza:
Óvatosan. Kezd el szépen aztán majd adja a dolog. Ha szűz még akk 1 új elég. Majd jön magától a többi. Ki milyen bevállalós.
2009. máj. 5. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

1 MENYI IDŐS VAGY?

2 EGY JÓ TANÁCS :) ELÖTTE VÁGD LE A KÖRMÖD

4 AKÁRMILYEN HÜLYESÉG IS DE A CSAJ JELEZNI FOGJA HOGY KIVÉN :)

ENNYI !!!!!!!!!!!!

DE HA JÓL AKAROD CSINÁLNI NYÁLAZD MEG AZ UJJAD

:)

2009. máj. 5. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:

15 vagyok ő meg 14 :D

a 3. tanácsot kihagytad :P:D

2009. máj. 6. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
3 azt meg elfelejtettem :P
2009. máj. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!