Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára együtt leszünk a bnőmmel, hogyan vezessem rá a pettingre, hogyan kezdjem?
Eddig még csak a csókig jutottunk el. És már mindkettőnk akarja a pettinget is mert már nagyon sokat beszéltünk róla.
Szóval hogyan kezdjem? Addig oké hogy simogatom, csókolgatom, és hogyan tovább??
Legyél finom vele, vigyázz rá, sztem ne kezd el rögtön ujjazni, legyél türelmes, izgasd addig amíg rendesen be nem nedvesedik és csak azután próbáld ujjazni. Ha nem megy neki olyan gyorsan a nedvesedés, rásegíthetsz egy kis nyalással is :D. Először csak 1 ujjal csináld, ha látod hogy élvezi akkor mehet 2vel, de úgyis szólni fog ha soknak érzi. Nem tudom most neked meghatározni, hogy mennyire dugd be és milyen gyorsan csináld, figyeld a barátnőd reakcióit próbáld meg sokféleképpen, úgyis rá fogtok érezni, hogy mi a legjobb :)
Ne felejtsd, hogy gyakorlat teszi a mestert! :D :D
Sok sikert!
1 MENYI IDŐS VAGY?
2 EGY JÓ TANÁCS :) ELÖTTE VÁGD LE A KÖRMÖD
4 AKÁRMILYEN HÜLYESÉG IS DE A CSAJ JELEZNI FOGJA HOGY KIVÉN :)
ENNYI !!!!!!!!!!!!
DE HA JÓL AKAROD CSINÁLNI NYÁLAZD MEG AZ UJJAD
:)
15 vagyok ő meg 14 :D
a 3. tanácsot kihagytad :P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!