Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt járnak, minek sétálnak kézen fogva?
mert szeretem érezni a közelségét, a melegségét,az erejét, hogy mellettem van.
Az nem volna túl praktikus, ha ölelkezve haladnánk előre.
22/L
Lehet, hogy valaki a külvilág miatt jár kézen fogva...
Kezdetben ez egy jel. Ha már megfoghatom a kezét, akkor alakul köztünk valami. Később pedig csak azért fogom a kezét, mert jó. Jó nekem és jó neki.
miért te hogy sétálsz a barátnőddel? vagy barátoddal?
az első mondja jól. plusz büszke vagyok arra hogy az én párom.
Mikor még nem jártunk, akkor is volt, hogy kézenfogva mentem a barátommal. Mert egyszerűen jó érzés volt, hogy fogja a kezem és tudom, hogy ott van mellettem. Szóval nem státuszszimbólum. Most, hogy már járunk is, szeretem, hogyha foghatom a kezét. :) Valahogy megnyugtat. Azt meg különösen imádom, mikor a hüvelykujjával simogatja a kézfejem, vagy kicsit megszorít. Mert nekem ez jelzés, hogy figyel rám, és fontos vagyok neki.
De abban is van igazság, amit írsz, hogy jelzés a külvilágnak. Igenis, tudja mindenki, hogy én vele vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!