Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balika1976 kérdése:
Szerintetek mennyire szabad, vagy nem, mennyire illik, vagy nem illik az, ha szó szerint mindenhova, akár olyan helyekre is, ahova nem illene elvileg, együtt megyek a párommal? .
Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 10:27
1/8 Smartguy86 válasza:
Hova nem illik együtt menni a pároddal? Peep showba? :D
2/8 napietus válasza:
ahova nem illene oda nem illik, megválaszoltad magadnak :D
konkrét kérdés :D?
3/8 Beviz Elek válasza:
Itt most az a kérdés h mennyire gáz ha elkísér a csajod szarni?
4/8 anonim válasza:
Mondj szerintem ilyen helyeket mert én hülye vagyok ehhez úgy látszik.
5/8 anonim válasza:
Lánybúcsú pl. ilyen hely lehet, oda elég gáz.
6/8 anonim válasza:
ahova nem illik oda nem illik :D de ha van valami konkrét szituáció és ha meg is osztanád akkor lehet többre mennél a válaszokkal.
7/8 anonim válasza:
Szia Kérdező!
Együtt vagytok-e még..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!