Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy hölgy akivel 3 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy hölgy akivel 3 éve összejárok titokban,azért titokban, mert nem független, van egy párja aki nem egészséges. De tudom/tudjuk, hogy sosem leszünk nyíltan együtt,viszont a szex az szuper! Talán csak ez köt minket össze?

Figyelt kérdés

A párja mozgássérült jó pár éve,illetve potencia zavarokkal is küzd. Hogy a gyógyszerei mellékhatásától-e, azt nem tudom, de idősebb korosztályhoz tartozik a férfi. A nő az fiatalos 44 éves, tehát még igényel sok mindent,viszont sajnálja a beteg ffit magára hagyni mert anno sokat tett érte. Egyébként neki saját háza van önerőből,a ffi lakik nála.

Én viszont 41 éves vagyok, és egyedül alszom el a nagy ágyban így gyakran ugyebár, viszont van köztünk érzelem is nem csak szex.. De lehetetlen szerintem,hogy hivatalosan együtt legyünk. Jó ez így? Felettem is csak elmennek az évek.

szept. 28. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Fu minek nottem fel ha ilyen sz.r életek vannak.
szept. 28. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Igen, 41 évesen nem árt már felébredni.
szept. 28. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Felnőttek tehetetlensége.
szept. 28. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Egyedülálló nőt nem lehetne keríteni?

Ez a beteg férfi még 10-20 évet is élhet. Addig egyedül fogsz aludni.

szept. 28. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
38%

sajnálatból van a férfival, hálából, magyarul nem őszinte vele, csak valamiért van vele, és téged is kihasznál a szex miatt.

és forditva, te is testi kapcsolatért vagy vele, ami plusz szerinted az nem lehet valós igazából.

Akkor lenne egyenes, ha otthagyná a beteget, és új életet kezdene, de igy csak hazudozik, neki is és neked is..

lépj tovább, nem csak ő létezik a világban ezt tudni kell, több milliárdból választhatsz nőt magadnak, nem csak ez az egy van aki ráadásul nem lép miattad...

szept. 28. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy te neki soha nem fogsz kelleni. Élvezi, hogy tepersz érte, élvezi, hogy megkapja tőled, amit a férjétől nem, de ha a férje egészséges lenne, akkor se válna el tőle.
szept. 29. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!