Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne függjek túlságosan a partneremtől? Mit csináljak, hogy egészségesebb legyek?
21 éves nő és 25 éves férfi.
1 éve együtt vagyunk és túlságosan is ragaszkodom hozzá. Az elején 0-24 egymáson lógtunk és mindkettőnknek így volt jó, így voltunk boldogok. Viszont eljött az a pont, hogy képtelen vagyok nélküle döntést hozni, megoldani bármit. Minden problémám ráraktam az ő terhére és mindenben segített 110%ban és gondoskodott rólam viszont besokalt. Teret kért tőlem, 3 napja nem beszélünk. Tegnap írt, hogy kezd jobban lenni és nem fog elhagyni csak megakar gyógyulni lelkileg.
Rájöttem, hogy én vagyok a probléma és változtatni szeretnék ezen. Társfüggő kapcsolatnak hívják azt hiszem ezt. Nekem most is borzasztóan hiányzik ő… Nem tudom hogyan lehetne magamon javítani? Tényleg megakarok változni.
Megjegyzem, külföldön élek és nincsenek barátaim (itt) ahogy neki se nagyon így talán ez volt az oka, hogy ez a kapcsolat így alakult. Nem dolgozom egy pár hónapja mert bezárták a munkahelyem, így jelenleg hazajöttem Magyarországra a szüleimhez 2 és fél évet voltam kint. Messze vagyunk egymástól , így mégnehezebb..
Van akinek az jon be ,ha fuggsz tole. Szerintem neki is csak sok a munkaja.
Ne valtozz meg. Higgyj a kapcsolatotokban. Sportolj tobbet,olvass konyveket. Biztos,hogy szeret teged.
A kotodes es ragaszkodas nagyon becsulendo dolog.
Bár adná meg a drága jóságis Istenünk, hogy összehozzon a sors egy ikyen nővel.
Egy ilyen kis arany csillaggal.
Sajnos eddig olyan kapcsolataim voltak, ahol a nő nem volt ragaszkodó tipud.
Én imádom ha egy nő tapad, ragad, kenődik egy férfira úgy, hogy levegőt is alig kapok nélküke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!