Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szeretett vagy ez csak kifogás? Lent
Figyelt kérdés
Szerelmemmel nem vesztünk össze, de 3 napig nem beszéltünk. Nem történ semmi komoly. Velem történt egy tragédia családon belül (haláleset), de nem írtam meg a páromnak, pont azért mert ilyen mosolyszünet volt köztünk. Aki meghalt ő nem ismerte, de nekem közeli hozzátartozóm (nem szülő, nem nagyszülő, nem testvér). Majd a párom megtudta mástól. Ekkor rám írt és kiakadt, hogy minek nézem őt, hogy ezt se vagyok képes közölni vele? Szakítani akar ez miatt. Most ezt ő fújja fel ennyire vagy tényleg én nem látom át a dolgokat?tegnap 23:48
1/9 anonim válasza:
Az nem szerelem, ahol napokig nem beszéltek, mert meg vagytok sertodve a másikra.
2/9 A kérdező kommentje:
Pedig sokszor csináltunk ilyet. És mindig a semmin. Szóval ne nagy dolgokra gondolj. Nem volt megcsalás meg semmi. Csak mindketten nagyon makacsak vagyunk.
tegnap 23:57
3/9 anonim válasza:
Nem jó a konflimtuskezelésetek és az egymást közti kommunikációtok sem. Ez a kapcsolat kuka.
4/9 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd bővebben? Igazából engem az érdekelne, hogy ezen tényleg ennyire meg lehet sértődni? Ugye előtte már nem beszéltünk. Én meg vagyok olyan makacs, hogy akkor ha ő nem ír, én se fogok. Ő erre azt mondja, hogy de ez egy tragédia, ezt meg kellett volna.
ma 00:22
5/9 anonim válasza:
Mi volt a kezdeti vita ami miatt nem beszéltetek?
6/9 anonim válasza:
Én is megsértődnék ezen. Ha van egy párom, akkor jóban rosszban együtt. Ossza meg velem a problémáit is, hiszen össze tartozunk.
7/9 A kérdező kommentje:
5-ös! Igazából semmin. Minden este elköszönünk, de aznap fogta magát és kikapcsolta a telefonját. Azt mondta nem volt benne lendület meg nem volt olyan hangulatba. De összeveszés nem volt. Természetesen engem szarul érintett.
ma 00:57
8/9 A kérdező kommentje:
6-os! Ez igaz, de a helyzetet megelőzte egy 3 napos mosolyszünet ami csak a semmiből jött. És azt gondoltam nem vagyok annyira fontos számára.
ma 00:59
9/9 anonim válasza:
Szóval az a szörnyűséges dolog történt, hogy ő egyik este fáradtnak érezte magát a cseverészéshez és nem kaptál tőle virtuális jóéjtpuszit, ezen te jól megsértődtél, de tőle meg most azt várod, ne legyen megsértődve, hogy teljesen kihagyod az életed legfőbb történéseiből? Tényleg ennyire nem vagy képes érezni a dolgok súlyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!