Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja hogy nem akar bemutatni a családjának mert szerinte túl toxikusak és meg akar kímélni, szerintetek az csak kifogás?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt és még mindig nem ismerem a családját. Mikor feljön a téma lerendezi ennyivel, nem szeret beszélni róla és nem is hajlandó jobban részletezni. Szerintetek van valami a háttérben vagy csak túlgondolom?
2023. ápr. 24. 22:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet igaz is. Az enyém is toxikus és én se szeretem mutogatni őket. Valószínűleg azt gondolja, hogy menekülnél, ha ismernéd őket. Vagy téves következtetést vonnál le róla. Azt szeretné, hogy őt magát szeresd vagy ne szeresd, ne a családja alapján ítélj.
2023. ápr. 24. 22:21
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

Szégyenli őket, nem akar miattuk elvesziteni, vagy téged szégyell, igazából nem a barátnője vagy, hanem a szeretője, nem kész a bemutatásra? Az egyik verzió rosszabb, mint a másik.

És ami a legeslegrosszabb az összes közül, hogy ő is toxikus több mint valószínű az alma nem esett messze a fájától, hiszen még okot sem ad, hagyja, hogy töprengj, elintezi azzal, hogy megakar kímélni.

2023. ápr. 24. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy kifogás. Szégyelli őket, sokan vagyunk így...
2023. ápr. 24. 22:27
 4/16 A kérdező kommentje:
A barátait ismerem, nekik egész korán bemutatott és gyakran szoktunk találkozni velük. Ha engem szégyellne akkor gondolom nekik se mutatott volna be?!
2023. ápr. 24. 22:33
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Csak kérdések voltak, de én nem értek egyet azzal, hogy ne tudd, hogy honnan jött. Oké, hogy szégyelli őket, de nem velük vagy együtt. Az, hogy a rosszat látja előre, hogy elhagynád, csalódnál ő benne, amikor nem is tehet róla hová született és ő attól még lehet más, jobb ember számomra arra enged következtetni, hogy önértékelése alacsonyan van és valójában nem bízik benned és a kapcsolat erősségében. Ez egészségtelen és semmiképpen sem jó.
2023. ápr. 24. 22:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is nehezen mutatnám be a párom a családnak, eddig nem is nagyon tettem, maximum anyámnak.

A többiek mind annyira kötekedőek pontosan tudom, hogy beszél mindenki egymás párjáról.

Akarná a fene, hogy a hátam mögött az én páromat szidják valamiért.

Egyik tesóm szintén. Mindenki tudta ki a párja, de 10+ év kellett mire családi programra hozta.

Egyébként sosem értettem ezt az erőltetést, ha nekem valaki azt mondaná gázosak a szülei én magam sem akarnám ezeket a kellemetlen bemutatkozásokat.

2023. ápr. 24. 23:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak a párom ne mutatta volna be a szüleit. Igaz elég sokat várt azzal is de megértettem miért és nem is kedvelem őket. Én azt javaslom ne láss bele olyan dolgot ami valószínűleg nem igaz. A barátainak bemutatott és ez szerintem fontos. Előttük nem igazán lehetnek olyan titkok amikre te gondolsz. Ne aggódj.
2023. ápr. 24. 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:

Na, a #2 válaszoló tökéletesen illusztrálta, miért nem akar bemutatni. Te ismered őt, elvileg szereted, de 1 perc alatt semmmissé lehet tenni azzal, ha megismered a családját, mert "nem esik messze a fájától." Nem baj, hogy szerencsétlen nem választhatta meg a szüleit, hiába küzdött, hogy ő jó ember legyen, hiába bizonyított, hogy az, fő, hogy lehessen ítélkezni. Túl sok ilyen ember van sajnos. Miért gondolná, hogy te nem ezt tennéd?

2023. ápr. 24. 23:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Milyen a kapcsolata a családjával? Milyne gyakran találkoznak?
2023. ápr. 24. 23:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék a helyedben hogy megkímél. Az enyém erőlteti a jó viszony látszatát de csak fúrnak minket és a nyugalmunkat egyfolytában. Bárcsak lenne benne ennyi belátás mint a te párodban.
2023. ápr. 24. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!