Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom azt mondja hogy nem akar bemutatni a családjának mert szerinte túl toxikusak és meg akar kímélni, szerintetek az csak kifogás?
Szégyenli őket, nem akar miattuk elvesziteni, vagy téged szégyell, igazából nem a barátnője vagy, hanem a szeretője, nem kész a bemutatásra? Az egyik verzió rosszabb, mint a másik.
És ami a legeslegrosszabb az összes közül, hogy ő is toxikus több mint valószínű az alma nem esett messze a fájától, hiszen még okot sem ad, hagyja, hogy töprengj, elintezi azzal, hogy megakar kímélni.
Én is nehezen mutatnám be a párom a családnak, eddig nem is nagyon tettem, maximum anyámnak.
A többiek mind annyira kötekedőek pontosan tudom, hogy beszél mindenki egymás párjáról.
Akarná a fene, hogy a hátam mögött az én páromat szidják valamiért.
Egyik tesóm szintén. Mindenki tudta ki a párja, de 10+ év kellett mire családi programra hozta.
Egyébként sosem értettem ezt az erőltetést, ha nekem valaki azt mondaná gázosak a szülei én magam sem akarnám ezeket a kellemetlen bemutatkozásokat.
Na, a #2 válaszoló tökéletesen illusztrálta, miért nem akar bemutatni. Te ismered őt, elvileg szereted, de 1 perc alatt semmmissé lehet tenni azzal, ha megismered a családját, mert "nem esik messze a fájától." Nem baj, hogy szerencsétlen nem választhatta meg a szüleit, hiába küzdött, hogy ő jó ember legyen, hiába bizonyított, hogy az, fő, hogy lehessen ítélkezni. Túl sok ilyen ember van sajnos. Miért gondolná, hogy te nem ezt tennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!