Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő nem törekszik arra hogy sűrübben találkozunk De én akarom és igénylem de mindig van valami kifogás, nekem a 2 hét az sok Valami hasonló tapasztalat?
A barátnője csak 2 hetente hajlando randizni.
Kedves kérdező! Ez azt jelenti, hogy neki ennyi bőven elég belőled. Ebből csak az derül ki, hogy ő nem szeret Téged igazán, bármit is mondd, jobbat érdemelsz nála.
Ez egyértelmű.
Nincs szerelem az ő részéről, ez biztos.
Aki szerelmes, az 1-2 napot is nehezen bír.
#3 Azt írta nekem
3 hónap után először barátként temintettem rád de kezdek beléd szeretni ÉS ETTŐL FÉLTEM!!!!
Mem tudom.
Így akkor érthetetlen az egész.
Az biztos, hogy ha valaki szeret valakit, akkor szomjazik a társaságára is.
Igyekszik minél többet vele lenni.
Én fiatalon, volt hogy éjjel dolgoztam, lefekvés nélkűl egyből mentem a szerelnemhez az üzletbe ahol eladó volt. 🤷♂️
Inkább az a valószínű, hogy tudja, hogy hosszútávon nem lehettek együtt valamiért, pl. eltérő jövőbeni tervek, nagyon más személyiség, egyéb zavaró tényező, ezért félt attól, hogy belédszeretett. Mert így nehezebb lesz számára a szakítás, ha majd oda kerül a sor.
Együtt vagytok még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!