Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Próbálkozzak még?
Megcsaltam a barátnőmet. Nem kérek olyan megjegyzéseket, ahol elmondjátok hogy egy utolsó senki vagyok. Igen, hibáztam és tudok is róla. 3 év alatt egyszer sem csináltam sem ilyet sem hasonlót, de nem elismerést varok ezért. Nem kifogás de részeg voltam, egy házibuliban vettem részt aztán odajött egy lány. Beszélgettünk, táncoltunk, csókig jutottunk, ő akart volna többet is és nem. Szörnyen megbántam és elhatároztam hogy el mondom neki. Másnap találkozunk. Szakított, azt mondta nincs harag benne, de többe nem tudna bízni bennem, folyton kételkedne amivel magát és engem is az őrületbe kergetne és ezért nem akar folytatást. Ígértem hogy helyrehozom a hibamat de azt mondta ez nem hiba volt, hanem döntés amivel együtt kell éljek.
Elképesztően magam alatt vagyok. Ez két hete történt, azóta nem tudok aludni, enni, folyton rágódom. Azóta még kétszer írtam neki, leírtam az érzéseim a következő alkalommal pedig megkérdeztem hogy van. Nem is valaszolt.
Fordított esetben nem azt mondom hogy nem akadnék ki mert biztosan bele örülnék a gondolatba is de néznem az elmúlt 3 évet ahol boldogak voltunk.
23 éves férfi vagyok, egyidős a barátnőmmel.

Elcseszted, legalább tanulj belőle.
Ha van esze a lánynak, soha nem fogad vissza, a saját érdekében.

Élj együtt a döntésed következményével, ez ilyen...
Az exedet meg hagyd békén, végre egy karakán nő, akinek van önbecsülése

Tanulj belölle.
Majd legközelebb mással nem cseszed el.
A csaj nem kíváncsi rá ami teljesen érthető.
Az meg hogy te fordított esetben mit csinálnál csak szavak. Majd megtudod, ha ilyen helyzetbe leszel.

Már nem akar veled lenni, ennyi.
ha meg nem akarsz mentegetőzni, aaaaakor... ne tedd!

Figyelj, ez a hajó elment.....
Nem gondolom, hogy pusztán amiatt megbocsátana mert magadtól mondtad el a megcsalást, hozott egy döntést amit el kell fogadnod tetszik vagy sem.
Na sajnáltasd magad, hibáztál és kész, viseld a következményeket és lépjél tovább! Legközelebb azelőtt gondolkodjál mielőtt cselekszel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!