Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarok egy lányt vagy nőt elégíteni, de sehol nem találok senkit. Tegyek le a dologról vagy próbálkozzak tovább?
Társkeresőn egyszer voltam, de ez nem tetszett, így kínos vagy nem kínos de néhány oldalon írtam random emberekre akikről tudom, hogy leszbikusok vagy biszexek. Tudom, hogy felelőtlen dolog, de a társkeresőzés és kb ugyanez, csak az konkrétan arra a célra szolgál.
Tegyek le a dologról?
Elnézést amiért kicsit érzéketlenül fejtettem ki, de amellett, hogy pocsék napom volt, ez is mindennap idegesít már.
Annyi kérdés volt már itt, amit olyan lányok írtak ki, akik kipróbálnák a szexet másik lánnyal. Keress vissza, és írj nekik.
Egyébként sokan válaszoltátok, hogy a nők nem kaphatóak kalandokra, meg kérdező fúj, ez undorító, stb.
Szerintem az van, hogy sokkal több a biszexuális, mint a leszbikus. És azt gondolom, hogy a biszexuálisok a párkapcsolatot inkább férfival képzelik el, a nőkhöz való vonzódás inkább csak fantázia szinten van jelen és addig terjed, hogy kíváncsiak lennének milyen, ha egy nő ér hozzájuk.
Én 33 éves vagyok, nincs párkapcsolatom, biszexuálisnak tartom magam, de sosem voltam nővel. És igen, kipróbálnám, hogy milyen, ha úgy hozná az élet (de ne írjatok pls! :)
A férfiakkal való kapcsolataimban általában több hónap után került csak sor szexre, de nőnél el tudom képzelni, hogy 1-2 alkalom után megtörténjen. Viszont prostihoz soha nem mennék, annyira azért nem akarom kipróbálni :D
engem érdekelne, ha gondolod
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!