Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarok ennyire ferfi lenni?
Mert transznemű vagy.
Nincs tanács,ha van rá lehetőséged megcsinálod a hormonkezelést, nemváltó műtétet, ha nincs akkor úgyis azt teszed amit tudsz.
De leszbikus nem vagy.
Érdekes dolog ez.
Legjobb esetben is időleges dolog. De rossz lehet úgy élni, hogy nem az vagy belül aki kívül.
Vagy megpróbálsz megváltozni kívül, vagy belül.
Jó kérdés... de erre már leginkább csak szakember - pszichológus - tudna válaszolni.
Viszont sajnálom, de (az orvostudományok jelenlegi állása szerint) férfivá teljesen változni nem tudsz.
Ha varratsz is magadra péniszt, az nem olyan lesz, mintha tényleges pénisszel beléhatolsz...
Valahogy talán meg kellene próbálnod elfogadni magad.
Apropó, ha a puncikat szereted, akkor a magadét miért nem?
transznemű vagy, nem leszbikus
Elkezdhetsz férfi hormonokat szedni, vagy nemátalakító műtéten gondolkodni, amennyiben ez az állapot nálad tartós. Bár azt nem tudom, hogy megy egy ilyen műtét és mennyibe kerül. A TLC-n volt egy műsor transzneműekről, ők gondolkodtak úgy, mint te (úgy érzik, rossz testbe születtek).
Ha gondolod straponnal kiprobálhatod milyen :)
26/f
Én is hasonlóan érzek. Most próbálom pszichésen elfogadni magam, és rávenni magam h nőként is élvezzem az életet. Mert én nem tudtam elképzelni h egy nő kinyaljon vagy megujjazzon mert azzal túlságosan nőnek érezném magam. És hát ezen próbálok változtatni, hogy ezt ne így gondoljam. De még egyelőre nem próbáltam ki. Valahogy úgy kéne felfogni h engem egy nő kenyeztet, de attól még én vagyok a domináns. Nehéz helyzet ez, én átérzem amit érzel. De szerintem nem merném alávetni magam az átalakításnak.
22/LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!