Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarok ennyire ferfi lenni?
"Szerintem rengeteg nőnek átfut az agyán az a kérdés ,,hogy mennyivel egyszerűbb / jobb lenne pasinak lenni"
Ez hülyeség :D A nők általában szeretnek nők lenni, biztos nem akarnak férfiak lenni, sokkal jobb nőnek.
És ne adj már neki ilyen hülye tanácsokat hogy ne menjen szakemberhez, egy laikus hogy tudna neki ebben segíteni? Ez kicsit komolyabb probléma mint pl.: egy szakítás.
a kérdező nem azon gondolkodik, hogy mennyivel könnyebb egy férfinek, mint egy nőnek, ezért "jobb" férfinek lenni... úgy érzi, rossz testbe született, lélekben férfinek érzi magát, és nem nőnek
azért ne keverjük már a szezont a fazonnal
Igen el tudom képzelni mire gondolhatott a dédmamád de az teljesen más. Még jó hogy őt nem küldte senki "dilidokihoz"az teljesen más. Én is pl. húsvétkor "utálok" lány lenni mert nem szeretem hogy ezerféle olcsó parfümmel locsolnak egy nap. Sok ilyen élethelyzet lehetséges de attól még biztos hogy nem lennék pasi, boldogtalan lennék egy pasi testbe, ne vicceljünk már.
A kérdező teljesen más kategória, nem megfordul a fejében hogy milyen lenne férfiként hanem konkrétan nem tudja elfogadni azt a testet amiben nap mint nap él. Ez elég komoly probléma, gondolj már bele milyen lehet ha az egész életedet úgy kell leélned hogy gyűlölöd azt ami vagy. Nem egy olyan ember fog baromságot mondani neki aki éveken keresztül ezt tanulta az orvosi egyetemen, és ez a szakterülete, sokkal inkább egy olyan ember akinek fogalma sincs az egészről. Olyan embert meg hol találna aki átélte mindezt? Nem minden második ember transznemű. Plusz ha valaki át is élte, valószínüleg ő se egyedül küzdött meg egy ilyen komoly problémával és nyilván nem is múlt el egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!