Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miert akarok ennyire ferfi lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akarok ennyire ferfi lenni?

Figyelt kérdés
No letemre megveszek a lanyokert es minden vagyam az lenne hogy legyen farkam es hogy megdugjak egy jo not.. egyszeruen nokent nem tudom elfogadni magamat. A ferfiak nem vonazak es a puncimat se szeretem.. mit kezdhetnek ezzel a helyzettel? Valami tanacs?
2018. márc. 11. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem rengeteg nőnek átfut az agyán az a kérdés ,,hogy mennyivel egyszerűbb / jobb lenne pasinak lenni persze az okaik néha különböznek néha nem a kedves kérdezőétől. De a tanácsom nem változik ebben a helyzetben sem. Szerintem a nem változtató műtét fas.zság , persze tudom szar , ha az ember nem érzi jól magát a bőrében, de ha már egy szimpla egyszerű műtét miatt is kimúlhatsz , egy ilyen kockázatos dolgot beválallni , úgy hogy nem leszel teljesen férfinak mondható ( nem akarok megbántani senki ezzel a kijelentéssel előre is elnézést ) Szerintem dominálj nyugodt szívvel a potenciális partnereddel szemben és a beszélgetős dili doki drága ( serény személyem szerint) és úgyis csak azt fogja hajtogatni, hogy hülye vagy és mit érzel ezzel kapcsolatban ..... Sokkal hatásosabb találni egy olyan beszélgetőpartnert , aki meghallgat és ingyen és bérmentve tanácsot ad neked. A barátaim számára ez az ingyenes dili doki / lelki szemetes láda én vagyok , szal nyugger van keress egy barit és dumálj vele sokat , az segít ;) üdvözlettel : Dr. pikachu a tanácsadó
2018. márc. 15. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:

"Szerintem rengeteg nőnek átfut az agyán az a kérdés ,,hogy mennyivel egyszerűbb / jobb lenne pasinak lenni"

Ez hülyeség :D A nők általában szeretnek nők lenni, biztos nem akarnak férfiak lenni, sokkal jobb nőnek.

És ne adj már neki ilyen hülye tanácsokat hogy ne menjen szakemberhez, egy laikus hogy tudna neki ebben segíteni? Ez kicsit komolyabb probléma mint pl.: egy szakítás.

2018. márc. 15. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Megcáfolnám a gondolat meneted kedves utolsó válaszoló. Személyes tapasztalatból mertem leírni, amit írtam. Nekem a dédmamám mondta mindig ezt( és igen meg is volt magyarázva,hogy miért... nem írom le ha nem muszáj ) , pedig boldog házasságban élt és volt két gyermeke is. És nem küldtük el semmilyen szakemberhez, azért mert néha átfutott az agyán az a gondoltat, hogyha férfi lett volna milyen lett volna az élete. Szerintem vannak olyan nők / férfiak, akik szeretik aminek születtek , de néha bizonyos élethelyzetekben belegondol milyen lenne ha a másik nem tagja lenne. És akik huzamosabban küzdenek ezzel a gondolattal azt egyből küldjük a dili dokihoz?? Aki bocs ,de ha egy barom akkor olyan dolgokat fog mondani, amik akár rossz irányba is elvihetik az embert... Én olyan emberre gondoltam, aki segíthetne a kérdezőn aki átélt / átéli ugyan azt ,amit a kedves kérdező. Szerintem az nem hívható laikus véleménynek. Szólj, ha esetleg félreértettem, valamit abból amit írtál.
2018. márc. 15. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:

a kérdező nem azon gondolkodik, hogy mennyivel könnyebb egy férfinek, mint egy nőnek, ezért "jobb" férfinek lenni... úgy érzi, rossz testbe született, lélekben férfinek érzi magát, és nem nőnek

azért ne keverjük már a szezont a fazonnal

2018. márc. 15. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen el tudom képzelni mire gondolhatott a dédmamád de az teljesen más. Még jó hogy őt nem küldte senki "dilidokihoz"az teljesen más. Én is pl. húsvétkor "utálok" lány lenni mert nem szeretem hogy ezerféle olcsó parfümmel locsolnak egy nap. Sok ilyen élethelyzet lehetséges de attól még biztos hogy nem lennék pasi, boldogtalan lennék egy pasi testbe, ne vicceljünk már.

A kérdező teljesen más kategória, nem megfordul a fejében hogy milyen lenne férfiként hanem konkrétan nem tudja elfogadni azt a testet amiben nap mint nap él. Ez elég komoly probléma, gondolj már bele milyen lehet ha az egész életedet úgy kell leélned hogy gyűlölöd azt ami vagy. Nem egy olyan ember fog baromságot mondani neki aki éveken keresztül ezt tanulta az orvosi egyetemen, és ez a szakterülete, sokkal inkább egy olyan ember akinek fogalma sincs az egészről. Olyan embert meg hol találna aki átélte mindezt? Nem minden második ember transznemű. Plusz ha valaki át is élte, valószínüleg ő se egyedül küzdött meg egy ilyen komoly problémával és nyilván nem is múlt el egyik napról a másikra.

2018. márc. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!