Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a sors akarja azt, hogy ne éljem ki a biszex vágyaimat és inkább férfiakkal próbálkozzak?
Ne fojtsd el a vágyaidat, ez így van rendben.
Férfiakra is vágysz, vagy csak nőkre?
A vágyaidat semmiképpen se folytsd el!! Abból semmi jó nem lesz,ha visszafogod!
Inkább éld meg őket!:) akkor is ha néha nagyon nehéz.
Sehogy, mert ezt nem tudod elnyomni :D én is hasonló helyzetben vagyok, nincs meg a közös hullámhossz, két szó után unalmas lesz az egész, akivel meg nem, az meg hetero, úgyhogy bszhatom.. :D
Szerintem, ha a sors nem akarná, h ne éld meg, akkor nem jött volna elő ez benned és nem kezdtél volna keresgélni :) kitartónak kell lenni és türelmesnek, sajnos. De megéri! :)
Nővel AKARSZ lenni? Ez nem olyan, hogy éppen aki szimpatikus,megkívánod azzal szeretnél kapcsolatot?
Ha akarsz egy lánnyal lenni, akkor ez nekem inkább szexuális vágynak tűnik elsősorban, mint párkapcsilatinak
A vágy mindig ott lesz, sőt, lehet boldog párkapcsolatod, akkor is néha elkezdhet hiányozni a másik nem.
Ez a hátránya a biszexualitásnak, az előnye pedig az, hogy bárkivel boldog lehetsz. Szerintem azért ne utasíts el egy amúgy tökéletes pasit, mert feltétlenül "ki kell élned a vágyaidat" (az embernek egész életében új vágyai lesznek, szóval ha mindig mindenki kiélné minden vágyát, akkor senkinek se lenne komoly kapcsolata)
Mindazonáltal azt mondom, hogy ne add fel, ha tényleg barátnőre vágysz. Lehet, hogy nehezebb találni egy női társat, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!