Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lerágott csont, de van itt olyan, aki túl tudott lépni azon, hogy az átlagosnál kisebb pénisszel áldotta meg a sors?
Én is nő vagyok és mondhatom,hogy lényeg a méret is,mivel kicsivel bárhogy technikázol nem stimulál , "tölt ki" annyira mint egy nagy. Naggyal kezdetleges technikával is élvezetesebb mint kicsivel és "csúcstechnikával", úgyhogy mindenki a maga nevében beszéljen.
De 2 férfinél valóban nem számít annyira,análhoz elég egy kissebb is,szóval nem parázz rá. Van olyan meleg barátom akinek elég kicsi,mégsincs soha semmi gondja a pasizással,most is jóképű, szexi barátja van.
Erotikus masszázst vállaltam egy időben, amikor még tabu téma volt ez. És az apróhirdetés még csak újságokban jelent meg, jeligével. Jól jött egy kis ösztöndíj-kiegészítés.
Egyszer egy még tőlem is fiatalabb srác nyitott ajtót, amikor a megbeszélt helyre elmentem, és valósággal berántott a lakásába. Ő akkor érettségizett. Na szóval berántott, és azt hebegte, hogy a masszázst elhalaszthatjuk, és a nyakamba ugorva szájon csókolt, és elkezdett áradozni rólam, hogy mintha egy olasz film főszereplője lennék, annyira tetszem neki. Engedtem a csábításnak visszacsókoltam, sokáig ruhában pettingeltünk. Ő hamar kihámozott a ruháimból, de valahogy mindig kisiklott, amikor a farmert le szerettem volna én is venni róla. Már vagy egy negyed órája meredeztem meztelenül, míg rajta még mindig ott volt a farmer. Ekkor már csak rákérdeztem, hogy mi a baj.
Mosolytalanul leroskadt az ágyra, és akkorát sóhajtott mint egy passzátszél, úgy hebegte, hogy nagyon kicsi a farka.
- De azért feláll, ugye? - kérdeztem.
- Persze! - húzta ki magát ültében.
- Na gyere, had lássam végre - döntöttem hanyatt, és minden ellenkezése ellenére levetkőztettem. Valóban nem volt nagy a cerkája, de olyan merevedése volt, mint a beton. Játékosan letepertem, és a nagy hancúrozás közben biztosítottam, hogy klassz fütyköse van, kicsi, de játékos, kőkemény, gyönyörű makkja van, és úgy általában cuki az egész. Még csak egymáson feküdve csókolóztunk, és húztuk egymást és már csúcsközelben volt. Másfél órát voltam nála, háromszor élvezett el közben.
- És még te szóltad le a farkadat, amikor harmadjára spriccelsz csatakosra?!? Hát ez egy csodálatos szexvulkán!
Amikor dupla masszőri díjat akart adni, kérdeztem miért akarja?
Azt mondta, hogy egyrészt dupla időt töltöttem nála, másrészt visszaadtam az önbecsülését, eddig kisebbségi komplexusa volt a farka miatt. De amit ma műveltem vele, és a farkával, annak hatására rájött, hogy kis farokkal is lehet nagyot és jót szexelni, és ő ezért nagyon hálás nekem :-)
(Csak a negyedik alkalommal tudtam meg is masszírozni.)
Ha lenne olyan értelmes passzív, aki szívesen ismerkedne egy kisfarkú, érzelmes aktív férfivel- kapcsolatra, akkor örömmel ismerném meg :)
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!