Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hord majdnem minden nő magassarkút? Így a 172 centimmel, hogy próbálkozzak náluk?
10/9 magassarkú cipőt hord.
Egy 160 cm-es lány is már minimum akkora lesz mint én.
És azért az átlag megvan vagy 165, 168 cm.
Mert sok pali gerjed rá, és így szexinek érzik magukat.
Másrészt a divatlapok is ezt sulykolják.
Amúgy nekem meg pont az ellentéte a bajom.
Én nem vagyok hajlandó magassarkút felvenni, mert ragaszkodom a bokámhoz, sok pasi meg "igényelné", hogy öltözzek csajosabban, mert "milyen szexi már a magassarkús láb"...
Tudod, mindig az kéne, ami nincs..
3: Helyes, ne is! Nekem előző barátnőm is pedzegette, hogy felveszi ha szeretném, én meg annyit mondtam neki, hogy csak miattam ne, az egészsége sokkal fontosabb és nem azért, hogy "beérjen" :) Tudni kell, köztünk volt 34 cm. :)
39F
20 éves vagyok, ezt annak aki privben kérdezte...
Utolsó! Most akkor fogadjam el, hogy nics esélyem egy nálam amúgy jóval alacsonyabbak lánynál sem?
Azért megnézném, hogy hány nő hord 12 cm-es magassarkút kérdező, hogy egy 160 cm-es nő akkora legyen magassarkúban, mint te.
Amúgy én 158 cm magas vagyok nőként, a párom 168 cm magas és hordok magassarkút. Viszont max. 8 cm-ig, tehát nem leszek magasabb tőle magassarkúban sem.
De volt alacsonyabb pasival is dolgom, akinél magasabb voltam 1-2 cm-el magassarkúban. De baromira nem érdekelt. Ugyanis jól éreztem magam a pasival és amúgy elég dögös volt. :)
Hat nemtom hol elsz, de Bpen alig latni magassarkus not. Szoval kisse tulzasnak erzem a kerdest.
Amugy meg nagyon helyes, hogy hordanak. Egy no sokkal vonzobb es noiesebb magassarkuban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!