Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam alszik egy lány barátom, akivel fél éve vagyunk jóban. Egy ágyban. Hogyan "próbálkozzak" be?
Bejön a csaj, talán én is neki, de ő nem olyan, aki ezt kimondja, vagy kimutatja. Ami biztos, hogy a 35 ezer fiú barátja közül velem lóg a legtöbbet, és én igazából nem vagyok tagja az ő nagy baráti társaságának, és mindig csak ketten járkálunk erre-arra.
Valami jel, hogy ő is akarja? Vagy hogyan mozduljak rá?
Azt se akarom, hogy ciki vége legyen, és akkor esetleg emiatt tönkremenjen a kapcsolatunk.
20F 21L
Ha biztosra akarsz menni, várd meg amíg kezdeményez. Ha nagyon akarja, úgyis fog.
De amúgy szép apránként próbálj meg haladni... Átkarolod, közelebb bújsz, lágyan a nyakába fújsz, stb
a többi nővel eddig hogyan csináltad ember?
vele is ugyanúgy.
kinyitsz egy üveg piát,megisszátok,néztek közben egy filmet beszélgettek és akkor elkezded.
ha elsőre visszautasít,akkor kérj elnézést,szabadkozz,bánd meg ha kell,aztán nevettesd meg és kezd elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!