Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak be vagy ne égessem magam ettől jobban? 19/F
Szóval adva van egy lány akinél próbálkoztam két éve de végül nem jöttünk össze. Csak Facebookon írogattunk néhányszor de a találka mindig elmaradt mert nem ért rá. Ezt meguntam és leléptem, többet nem foglalkoztam vele. Most viszont nagyon megtetszett a barátnője akiről eddig nem is nagyon tudtam. Hónapok óta vártam, hogy hátha elfelejtem és így megkímélem magam egy felsüléstől de nem tudom kiverni a fejemből, úgy érzem valamit lépnem kell. Mivel találkozni nem tudok vele (nem egy településen élünk) nála is csak a Facebook jöhet szóba.
Szerintetek ezek tudatában, hogy biztos tudja a sztorit rólam és egyáltalán nem biztos a siker, sőt ha a szemében lehet egy lúzer vagyok akkor érdemes valamit tennem érte vagy felejtsem el valahogy mégis?
Nem fogjuk tudni megmondani, tetszel-e a lánynak.
Nincs olyanhogy tuti amúgy sem. Próbálkozni kell a csajoknál és majd sokat koppansz, de néha bejön. És amikor bejönnek a dolgok egy csajjal, azt nagyon fogod szeretni:)
Értem, ezt most kicsit jól esett hallani, látni. Te mint lány mit tanácsolnál ha a Facebookon történő indításhoz? Tudom, hogy elég gáz, de körülöttem meglepően sokan használják és a lányok sem annyira vannak ellene, persze ha bejön nekik a fiú.
(Egyébként mentek a zöld kezek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!