Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívből gyűlölöm a táncos szórakozóhelyeket és a tömeget. Ugye nem tévedek, ha kijelentem, hogy 170cm magas férfiként fölösleges is volna rávennem magam, hogy ott próbálkozzak ismerkedni?
Ha így állsz a magasságodhoz, akkor valóban problémát fog okozni ezentúl. Bár nem a 170 centid konkrétan, hanem ez a sok hülyeség, amit összehordasz miatta.
Én is ugyanilyen magas vagyok, de sosem okozott gondot a tárkeresésben. Fogadd el, magasabb úgysem leszel, békülj ki vele, és ne sírj feleslegesen.
Ráadásul nem csak diszkó létezik.
Nem nekem van bajom a magasságommal, én bőven elvagyok vele, hanem a nők szokták flegmán a szememre hányni, ami azért is fura, mert eleve alacsonyabb lányoknál próbálkozom csak.
De nem is ez volt a kérdés lényege, hanem hogy egy szórakozóhelyen ezzel a magassággal csak hiú ábrándjaim lehetnek-e?
5-ös
Mellébeszélsz, sajnos.
Zsidó fiú, akivel rendre nem szoktam egyetérteni, sajnos megfogta a lényeget, de elismétlem akkor neked is: nem nekem van bajom a magasságommal, hanem a lányok visszajelzése ez, hogy baj-gond-probléma van vele...
Ha azt mondanák, hogy büdös a szám, most már lerendeztem volna a Tescoban pipereosztályán a problémamegoldást, de sajnos plusz 10 centit sehol nem árulnak.
Próbálok továbblépni, de egy másik hiányosságommal is szembekerültem. Az a kérdésem, hogy ha ezt megoldanám, a magasság probléma akkor is ellehetetlenítene-e?
Oké ~OnLány~, én feladtam.
Vagy szívattok, vagy papagájkodhatok egész este.
Rossz nőkbe futottál bele.
A magasságoddal semmi baj. Az hogy egyes nőknek ez nem tetszik, az nem a te sarad.
Mindegy hogy hol ismerkedsz, mindenhol vannak normális nők, akiknek esetleg bejössz.
Én a 160 cm-emmel még alacsonyabb vagyok, de sosem voltak efféle problémáim.
Volt régen olyan hogy azt mondta valaki hogy tamponnak is kevés lennék, de csak röhögni tudtam rajta. :D
Aztán kiderült hogy ez a "tampon" meg is b.@szhatta volna ezt a nőt, de nekem meg nem kellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!