Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Hisztek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Hisztek a sorsszerű találkozásokban?

Figyelt kérdés
Volt már olyan lány az életedben, aki ha már nincs is benne, de úgy érzed a találkozásotoknak mindenképp volt értelme?

2017. nov. 23. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Hiszek benne és volt is már
2017. nov. 23. 10:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Akinek van kedve, az ki is fejtheti itt, vagy privátban is.

Nagyon szívesen olvasnék vagy beszélgetnék ilyesmiről.

2017. nov. 23. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgymond hiazek benne, de előbb tiaztáni kellene, hogy mit nevezünk sorsszerűnek. Én mindig is úgy voltam vele, hogy nem erőltetem minden áron a társkeresést, mint manapság sokan, inkább várok olyasvalakire akivel közel állunk egymáshoz lelkileg is, minthogy olyanokat hajkurásszak akikhez ugyan vonzódom, de egyértelmű, hogy hosszútávon nem fog működni. Így minden eddigi barátnőm nagy hatással volt rám és mély nyomot hagyott benne,tehát mindegyik találkozásnak volt értelme, de a mostani párom még ezek közül is kiemelkedik, úgy érzem mintha valóban egymás "másik fele" lennénk.Azt , hogy találkoztunk nevezhetjük sorsszerűnek, de lehet a gondos válogatásra és türelmes kivárásra ia fogni, ráadásul érte elég sokat harcoltam, úgyhogy nem tudom, hogy sorsnak,szerencsének,véletlennek , gondviselésnek vagy mégis minek nevezzem,talán a legegyszerübb ha szerelemnek hívjuk. Az pedig bármikor rád találhat csak ki kell várni,vagy már meg volt csak szakítottatok? Vagy mi a kérdés előzménye?
2017. nov. 23. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Abszolút hiszek benne, és volt is részem ilyesmiben.. Ha gondolod szívesen beszélgetek veled erről a témáról, ha úgy érzed írj privit:)
2017. nov. 23. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszek benne, mert nekem még nem volt olyan. Vagy pont ez benne a sorsszerű :D

A véletlenben hiszek, amit nem irányít semmi.

2017. nov. 23. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
A mostani báratnommel így ismerkedtünk meg és hihetetlen, hogy veletlen ismerkedtünk meg, mégis annyi közös van bennünk. Ugyanez volt az egyik ex barátnőmmel is. :)
2017. nov. 23. 23:02
 7/9 titkoskert ***** válasza:

Az összes komoly kapcsolatom, "sorsszerű" volt. Nagyon sokat tanultam belőlük, váltam azzá, aki vagyok. És hiszek benne, hogy mindez értem történt. Hálás vagyok a sorsnak a mostani páromért, akit végül elvettem (Bét), mert úgy érzem, megtalàltam, akit egész életemben kerestem. Vele vagyok teljes, és az idő minket igazol.

Annyi megpróbáltatás után, annyi szeretettel és türelemmel szól hozzám minden nap, hogy tudom és érzem : én már képtelen lennék levegőt venni nélküle. Szeretem, és ez nem pillanatnyi fellàngolàs.

Ő gyermekeim Anyja, A másik Felem: Ők a Mindeneim!

2017. nov. 23. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Hihetetlen stb persze :)

Majd kiderül ha már nem leszek szingli

23L

2017. nov. 29. 16:29
 9/9 anonim ***** válasza:

az biztos

egyikkel a chat.hun ismerkedtem meg, ő volt a legértelmesebb chatelő, ezért random ráírtam, 5 évig tartott a kapcsolatunk

másikkal egy baráti összejövetelen találkoztam, rá egy hónapra egy házi buliban teljesen véletlenül, ahol le is feküdtünk, tőle kaptam a legtöbb szexuális tapasztalatot és még jobban kinyílt a világ

következővel egy rendezvényen találkoztam, ismertük egymást látásból, vele is évekig tartott, egyszerűen csak ráköszöntem, ő pedig odajött hozzám és pár perc múlva már meg is beszéltem vele, hogy elviszem kocsikázni

akivel jelenleg is kapcsolatban vagyok, ugyanezen a rendezvényen találkoztam, rá 5 évre újra találkoztunk ugyanazon a rendezvényen, illetve közben futólag barátok által, már több éve együtt élünk

2017. dec. 13. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!