Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Hisztek a sorsszerű találkozásokban?
Akinek van kedve, az ki is fejtheti itt, vagy privátban is.
Nagyon szívesen olvasnék vagy beszélgetnék ilyesmiről.
Nem hiszek benne, mert nekem még nem volt olyan. Vagy pont ez benne a sorsszerű :D
A véletlenben hiszek, amit nem irányít semmi.
Az összes komoly kapcsolatom, "sorsszerű" volt. Nagyon sokat tanultam belőlük, váltam azzá, aki vagyok. És hiszek benne, hogy mindez értem történt. Hálás vagyok a sorsnak a mostani páromért, akit végül elvettem (Bét), mert úgy érzem, megtalàltam, akit egész életemben kerestem. Vele vagyok teljes, és az idő minket igazol.
Annyi megpróbáltatás után, annyi szeretettel és türelemmel szól hozzám minden nap, hogy tudom és érzem : én már képtelen lennék levegőt venni nélküle. Szeretem, és ez nem pillanatnyi fellàngolàs.
Ő gyermekeim Anyja, A másik Felem: Ők a Mindeneim!
Hihetetlen stb persze :)
Majd kiderül ha már nem leszek szingli
23L
az biztos
egyikkel a chat.hun ismerkedtem meg, ő volt a legértelmesebb chatelő, ezért random ráírtam, 5 évig tartott a kapcsolatunk
másikkal egy baráti összejövetelen találkoztam, rá egy hónapra egy házi buliban teljesen véletlenül, ahol le is feküdtünk, tőle kaptam a legtöbb szexuális tapasztalatot és még jobban kinyílt a világ
következővel egy rendezvényen találkoztam, ismertük egymást látásból, vele is évekig tartott, egyszerűen csak ráköszöntem, ő pedig odajött hozzám és pár perc múlva már meg is beszéltem vele, hogy elviszem kocsikázni
akivel jelenleg is kapcsolatban vagyok, ugyanezen a rendezvényen találkoztam, rá 5 évre újra találkoztunk ugyanazon a rendezvényen, illetve közben futólag barátok által, már több éve együtt élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!