Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hisztek az ilyen sorsszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek az ilyen sorsszerű találkozásokban?

Figyelt kérdés

Velem az történt, hogy a anyáéknak házassági évfordulójuk volt, amit úgy ünnepeltek hogy apa elvitte anyát kajálni. Aztán anyának eszébe jutott, hogy jó lenne ha én meg tesómék is mennének velük, amihez nekem persze semmi kedvem nem volt.. Nagy duzzogással elkezdtem készülni, majd amikor odaértünk, külsőleg sem tetszett az egész... nem volt semmi hangulata.. majd amikor bementünk, megláttam egy helyes srácot aki ott volt felszolgáló és abban a pillanatban megjött az egészhez a kedvem. Egész este szemeztünk, de egyikőnk sem lépett semmit szóval biztosra vettem, hogy miután hazajövünk soha többet nem látjuk egymást. Nem így lett! 3 hónap múlva épp az étterem fele jártam egyik haverommal, és Ő pont akkor végzett, velünk szembe jött, megismert, köszönt-köszöntem és ennyi volt. Rá pár hétre pont rám írt az egyik bnőm akivel előtte elég sokáig nem beszéltünk, hogy felvették egy étterembe dolgozni. Miközben mesélt, kiderült hogy ugyanabba az étterembe vették fel dolgozni ahol a srác is van. Tudta is a pasi nevét, be is jelöltem fbon, annyi volt a bökkenő hogy 4,5 éves komoly kapcsolata volt (a csaj szakított vele)... Visszajelölt, aztán rá 2 napra láttam, hogy egyedülálló lett. 1 hetet vártam, majd ráírtam és immár egy hónapja beszélgetünk! Annyi a baj, hogy találkozni nem nagyon akar, időre van szüksége és emiatt már 2x is összevesztünk.. Folyton halogatja vagy lemondja vagy leráz valami hülye szöveggel..De lehet ennyi véletlen egyszerre, úgy hogy most, hogy végre beszélünk, ne legyen köztünk semmi? Én ezt olyan sorsszerűnek érzem..

19/L

2013. febr. 19. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
A sorsszerűséget bármibe bele lehet magyarázni. Tehát a válaszom az, hogy nem.
2013. febr. 19. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Hiszek. Mondjuk az ilyen embereknek nem feltétlen az a "funkciója", hogy együtt legyünk (szóval a sztoridban a srác szerintem nem feltétlen a "Nagy Ő" meg " Az igazi"), hanem az, hogy tanítsanak valamit, mutassanak valamit, ami számunkra fontos.

De én nem tudom, rajtatok áll, szóval hajrá. :)

2013. febr. 19. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
te tényleg örülnél neki ha olyan barátod lenne aki más lányokkal szemezget miközben veled jár már több mint 4 éve? :O
2013. febr. 19. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát gondolom, a kapcsolatuk nem egyik percről a másikra ment tönkre.. Lehet, hogy amikor velem találkozott már akkor sem volt minden rendbe velük.
2013. febr. 19. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Egy hónap alatt kétszer összevesztetek már? Ez inkább arra bizonyíték, hogy a külső (ami magára vonta a figyelmedet) messze nem minden.
2013. febr. 19. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Én is próbáltam már sorsszerű találkozásnak betudni dolgokat, de igazából csak én akartam, hogy az legyen, a valóságban szerintem szimplán a véletlen műve volt.

Néha a dolgok csak úgy megtörténnek, nincs mögöttes tartalmuk.

2013. febr. 19. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Albatrosz okosakat mondott,igen. Ha az lenne a sorsotok, hogy egymáséi legyetek, akkor már összejöttetek volna.

Ez az "időre van szüksége" duma, sajnos semmi jót nem jelent. tetszettél neki, és ennyi. Ne éld bele magad nagyon az egészbe.

Írogatással nem lehet egy kapcsolatot fenntartani.

2013. febr. 19. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Butaság! :D Jó tanács: ne kezdj olyan pasival, akinek nem rég ért véget komoly kapcsolata, mert mindig a régi szép emlékeket fogja mesélni neked a csajról, hiába is mondja azt h nem érdekli. Szerintem hagyd a francba.Főleg h leráz.. szerintem csak vigaszra kellenél.Tudod mikor irnák neki, miután leráz hülye szöveggel...pfff.. Hol van az önbecsülés? Büszkeség?
2013. febr. 19. 17:01
 9/10 A kérdező kommentje:

5: Azon vesztünk össze, hogy szerintem lerázott, szerinte pedig nyomós oka volt arra, hogy lemondja a már megbeszélt talit. Ezen felkaptam a vizet, és így lett a vita.. sajnos.

6: Sajnálnám ha ezeknek a véletleneknek semmi jelentőségük nem lenne..:/

7: Hát késő, én már eléggé beleéltem magam..:(

8: Én is gondoltam rá, hogy ha összejönnénk egyszer, majd nehogy az ex csajhoz hasonlítgasson..

2013. febr. 19. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán még túl korai lett volna egy új kapcsolatba belekezdenie, simán érthető ,hogyha még időre van szüksége, lehet, hogy addig hagyni kéne, de ezt azért előtte vele is beszéld meg, hogy te megvárod esetleg, hogy ő jelentkezzen. Amúgy hallottam egy olyat is, de ez nem tuti, csak hallottam, ne vedd készpénznek, hogy amikor valaki a duálpárjával találkozik, nagy veszekedéssel szokták kezdeni, ilyennel, hogy "hol a csudában voltál eddig?" Mondjuk hát nem tudom, hogy a te esetedben lehetne-e ő a duálpárod, mert akkor szerintem minden pillanatban együtt akarnátok lenni, még így is, hogy még csak most szakított az előző párjával. Szóval amúgy szerintem tetszel neki, mert rögtön szakított kb, mikor megismertétek egymást, de rá is jöhetett arra is, hogy esetleg nem kellett volna szakítania, és megbánta, de még arra is, hogy tényleg nincs még kész egy újabb párkapcsolatra, meg hát hogy szerette és tisztelte annyira az előző párját, hogy még nem akar összejönni mással, esetleg picit még össze van zavarodva, hogy még szereti őt is, de már irántad is érez valamit, de az is lehetséges, hogy esetleg miután beszélgettetek v veszekedtetek, rájött, hogy esetleg nem is te lennél neki az igazi.
2016. jan. 19. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!