Ti is hiszitek, hogy a véletlenül becsúszott és vállalt
babátok valójában egy nem kért ajándék?
Figyelt kérdés
Negyedik gyermekemet nem terveztük, "becsúszott". Először elhűltem, nem álltunk ám fényesen anyagilag. Valahogy mégis elkezdtünk örülni neki. Aztán amikor kiszámoltam a várható születési idejét, még jobban elhűltem. A férjem születésnapja volt! Aztán amikor kiderült, hogy három kisfiunk mellé lesz egy kislányunk, teljesen elhittem, hogy ennek így kellett lennie. Már megszületett, amikor eszünkbe jutott a férjemmel, hogy néhány éve azt mondtam neki:
-Tudom, érzem, hogy Isten tartogat nekünk még egy gyermeket. Egy kislányt. Nem tudom, hogy hol van, én már biztosan nem szülök, de van valahol egy lányunk.
Történt már valakivel hasonló? Hiszitek, hogy véletlen gyermeketek, nem is véletlen?
Nekünk az első fiunk 6 hònapos és ő is "besikerült" gyerek. Egyetemista vagyok, 1 évem lenne vissza, nem a legjobbkor, de szòba sem jött, h esetleg ne tartsuk meg. De ez volt életem legjobb véletlene. Sok olyan dolog megtörtént velünk azòta ami nèlküle nem lett volna. Pl sok kis aprò dologbòl ùgy alakult, h éppen házat veszünk pedig erről eddig álmodni sem mertünk. Szòval a véletlen baba tud nagy ajándék lenni. :-)
2011. dec. 10. 19:57
2/27 A kérdező kommentje:
Jó olvasni. :)
2011. dec. 10. 20:00
3/27 anonim válasza:
Szia!Mi is igy vagyunk:) Lányom tervezetlenül(s védekezés mellett) jött,s a doki április 17re mondta.De ő 22-én született meg,a dédim születésnapján (100. éppen) született. Szóval ő is a véletlennek köszönhetően van itt velünk...
2011. dec. 10. 20:30
4/27 anonim válasza:
Az én fiam is véletlen, védekezés mellett.
Életem legnagyobb ajándéka!
Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen. Ajándékot kaptam, nem tudom, mivel érdemeltem ki, de igyekszem meghálálni :)
2011. dec. 10. 20:51
5/27 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, nem csak mi vagyunk ilyen lököttek. Nagyon nagy ajándék tud lenni, ha az ember elég bátor elfogadni. A rokonok egy része szerette volna, ha elvetetjük, de nem tudtuk volna megtenni. Egy pillanatig sem bántuk. Pedig nem állunk most sem fényesen, de azért alakulnak a dolgok. Amikor fogant a pici, férjem éppen túl volt egy munkanélküli időszakon ami teljesen padlóra vitt minket, néhány hónapja volt csupán újra munkája. Viszont ez a kislány egy kis csoda. Ráadásul a bátyókái is imádják.
2011. dec. 10. 21:34
6/27 A kérdező kommentje:
3/5 ! Véletlenek nincsenek....
2011. dec. 10. 21:35
7/27 anonim válasza:
Senkinek nem mondtam még el ezt a történetet. Még csak együtt jártunk a férjemmel, amikor ott aludtam nála, és egy fekete hajú kisfiúról álmodtam, aki megfordult és rám nevetett (ennek 17 éve!). Az első gyermekem egy kislány lett, a második egy szőke hajú kisfiú. Gondoltam, ez nem jött be... A második baba után terveztem, hogy elköttetem a petevezetékemet, mert nem akartam több gyereket. Aztán védekezés ellenére megfogant a kisfiam. Amikor megláttam, belém vágott a felismerés: ő az. Azóta hiszem, hogy az Isten megóv minket a saját ostobaságunk következményeitől, hiszen ha elköttetem magam, ahogy terveztem, nem lenne meg az én kis álombabám. :)
2011. dec. 10. 22:20
8/27 A kérdező kommentje:
Már azelőtt neked szánták, mielőtt megfogant.
2011. dec. 10. 22:24
9/27 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy a fiam aki gyógyszer mellett fogant döntötte el, hogy i apával egymásnak vagyunk teremtve, és ő összeköt majd minket. előző kapcsolatomban fiatalon sokszor voltam felelőtlen a védekezés terén, mégsem lettem terhes, ennél pedig gyógyszer mellett is. De a legjobb véletlen volt az biztos
2011. dec. 10. 23:35
10/27 anonim válasza:
Te nyerted már meg a lottót? Én igen! :) És mit nyertem, a fiamat! Mert a férjem a lottó szelvénnyel együtt dobta ki a fogamzásgátló receptemet. Gondoltam, már rég óta szedem, 1 hónap szünet alatt nem lesz semmi. Lett. Pénteken volt 6 hónapos! Imádom!!!!! Szóval, én már a lottó is megnyertem, csak kicsit "másképp" :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!