Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik terveznek cipősdoboz...

Akik terveznek cipősdoboz ajándékot összeállítani, milyen összegben gondolkoztok?

Figyelt kérdés
Szégyellem, de eddig még nem készítettem, most 3 éves a kislányom, szeretném vele együtt elkészíteni a csomagot. De gondban vagyok az összeggel, mi az arany középút? Nem szeretnék se túl kevésért, se túl sokért vásárolni, mennyi a reális összeg? Ötezer forint értékben szerintetek jó? Vagy ez kevés? Vagy sok? A saját lányunk is ennyiért kap karácsonyra, ezért gondoltam ennyire...
2011. nov. 16. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Ugye ennek az a lényege, hogy új legyen benne minden amit bele teszel, mert szegények kapnak egész évbe elég használt cuccot.

Megcélzol egy bizonyos korosztályt és nemet.

Mondjuk a te esetedben lehetne 3 éves kislány. (bár a kisebb gyerekek elég sokat kapnak állítólag, a nagyobbak kevesebbet, ezért szoktak csinálni olyant hogy felbontanak 1-2 csomagot és állítanak össze nekik belőle)

Amit szoktak bele tenni:

-fogkefe

-fogkrém

-tusfürdő

-színes ceruza

-kis labda

- fiúnak kis autó

-plüss álatkák

-csoki

-zokni

-bugyi

-kis póló

de itt nagyon sokat olvashatsz erről az egészről:

[link]

2011. nov. 16. 09:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ismerem az oldalt, azt is tudom kb, hogy mit szeretnék beletenni, csak azt nem tudom, hogy milyen értékben. Mert vehetek egy eredeti Barbiet is és vehetek egy Stefi babát. Az első magában ötezer, ha még emellé veszek pólót, könyvet, ceruzát stb, akkor kb 8-10 ezer lesz a vége. A második viszont kb 1500, így a többivel együtt megvan a kb ötezer.
2011. nov. 16. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Meg is válaszoltad a kérdésedet :)

Szerintem az 500.- bőven elég :) Okosan be lehet osztani, nyilván nem teszkó gazdaságos színes ceruza kerüljön bele, de nem is 5ezres Barbie-baba.

2011. nov. 16. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy - a hasonlatodnál maradva - inkább szerezzek örömet 3 gyereknek Steffi babával, mint csak egynek a Barbie-val. Mi is készítünk minden évben, és inkább több kisebb értékű dobozt csinálunk, mint egy nagyot.
2011. nov. 16. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:

én is szoktam minden évben.

ruhaneműt, ilyesmit nemigen teszek bele, azt én is utáltam kapni gyerekként. persze nekünk volt ruhánk...

egyszer tettem bele egy kislányosba talán hello kittys zoknicsomagot, az mégis mesefigurás.

én is olyan négy-ötezer körüli értéket szoktam összerakni, akinek semmilyen nincs, az nagyon fog örülni a stefi babának is.

2011. nov. 16. 13:44
 6/9 anonim válasza:
Én idén csinálok harmadszorra csomagot. Tavaly összeadtam, de nem emlékszem, h. mennyi volt pontosan a végösszeg. Pár ezer ft lehetett egyébként, de nem határoztam meg előre egy összeget, h. mennyiért költök. Én úgy álltam neki, h. nagyjából kitaláltam, miket akarok venni, bementem papírboltba, 1 eurós boltba, körülnéztem, vettem dolgokat. Aztán bepakoltam a dobozba, kiderült, h. még van hely, akkor még vettem bele cuccokat. Szóval én inkább egyesével néztem meg a dolgokat, h. mennyibe kerülnek, és úgy igyekeztem viszonylag olcsó, de jó dolgokat venni.
2011. nov. 22. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Megvettem a csomagba valókat:

-színező

-színes ceruza

-plüss nyuszitáska

-karkötő

-hajpánt

-mesekönyv

-Hello Kitty-s csomagolt pici házikó hello kittyvel - ilyen "gyűjtsd össze" típusú.

Lányomból indultam ki, ő imádja az ilyen dolgokat.

Kb 5000-5500 körül lehet az érték. Szerintetek tegyek még bele valamit?

2011. nov. 22. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Uh, hát szerintem bőven jó ez az összeg.

Bocs de off-olok: Én ma láttam a felhívást és ott úgy olvastam, hogy használt dolgokat is lehet adni. Vagy félre értettem? Mert nekünk van jónéhány gyerekcuccunk amit megvettünk de nem igazán tetszett a kisfiamnak úgyhogy szinte nem is használta. Én ilyenekre gondoltam mert kidobni sajnálom de más gyerek szerintem örülne neki. Mit gonolsz/gondoltok erről?

2011. nov. 26. 00:07
 9/9 anonim válasza:
100%

Nemrég változott meg a honlap, de a régin vhol mintha olyat olvastam volna, h. nem lehet használt dolgot bele rakni. De szerintem nyugodtan rakjál bele ilyen alig használt játékokat. Az a lényeg, h. agyon használt, eltörött, elkopott, stb. dolgok ne legyenek benne. Legalábbis én úgy gondolom.

Egyébként a Nők Lapja fórumon van cipősdoboz fórum, idei és tavalyi is, ott is nagyon jó ötleteket lehet találni, h. mi kerüljön a csomagba.

Jó dobozolást. :)

2011. nov. 26. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!