A Tesz-veszre, hogy érdemes felenni a ruhákat? Egyesével vagy ruhacsomagokba? Egyesével 1 ft-ért nekem valahogy nem megy. Töltsek fel egyszerre több darabot? Hány darabosat érdemes összeállítani? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
A Tesz-veszre,hogy érdemes felenni a ruhákat?
Egyesével vagy ruhacsomagokba?
Egyesével 1 ft-ért nekem valahogy nem megy.
Töltsek fel egyszerre több darabot?
Hány darabosat érdemes összeállítani?
Tapasztalat?
2011. jún. 1. 09:46
1/7 anonim válasza:
Hát mi csomagban szoktuk többnyire, hacsak nem valami nagyon különleges vagy új darabról van szó, mert azokat egyenként szoktuk. A csomagba változó mennyit teszünk, van hogy csak 2-3 darab, de van, hogy akár 10 darab ruha is vegyesen nadrág, felső, stb. Attól függ mennyire "egy kategória" a ruhák fajtája.
2/7 anonim válasza:
Csomagban szerencsésebb szerintem. Ugyan mi nem gyerekruhákkal foglalkozunk, hanem fehérneműkkel, de szerintem gyerekruhák csábítóbbak, ha csomagban vannak, mindegy, hogy 2-3 db. vagy több. 1 Ft-on ne nagyon indíts aukciót, mert meglepetés érhet.... Még a legjobb darabok is elkelhetnek 1 Ft-ért, vettem én is már nagyon sok jó ruhát 1 Ft-ért és adtam is el olyat, ami egyébként jóval többet ér. Nagyon fontos, hogy mikori a lejárat időpontja, szerencsés a kora esti órák tehát kb. 19-20 óra, akkor már sokan otthon vannak, kicsit megnő a nézettség. Hétvégére (főleg jó időben) ne tegyél záródó aukciót, mert sokan nem teszveszelnek, hanem kinn vannak a szabadba. Szóval ezeket is szoktam nézni. Remélem segítettem.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
Megpróbálom.
Feltettem egy gyönyörű szoknyát 1 ft-ért s 1 ft is lett a vége.
Sajnálom odaadni,de nincs más választásom.
Szép napot!
2011. jún. 1. 10:15
4/7 anonim válasza:
Második vagyok. Igen, ezért mondtam, mert az 1 Ft-on indított aukciók sajnos többnyire a reális ár alatt érnek véget. Egy-egy jó darab előfordulhat, hogy felmegy és eléri a reális árat, de ez ritka. És itt nem csak az 1 Ft-on végződő aukciókat értem, hanem mondhatnék akár 50-100 Ft-ot, mindenki tudja, hogy attól többet ér. Csomagban talán még azért is jobb, mert a vevő postaköltséget spórol, lehet, hogy szívesebben vásárol csomagban emiatt.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi!
Délután feltöltöm.
Miket állítsak össze?
Szoknya,nadrág,poló stb...
Vagy csak szoknyák???
S egy méreteket szedjek össze?
2011. jún. 1. 10:27
6/7 anonim válasza:
A méretekre mindenképpen figyelj, hogy egy gyerek tudja hordani. Hogy mit tartalmaz, az szerintem mindegy. Lehet szoknyacsomag, mert pl. én is amikor vásárolok a gyereknek van, hogy egyfélét akarok venni (pl.szoknyákat) és akkor csábítóbb, ha van több szoknya egy csomagban, de lehet együtteseket is (póló, nadrág, kalap pl.). A méret, az ebben az esetben lényeg. :)
7/7 anonim válasza:
Szia!
Milyen méretűek a ruhák? Engem érdekelnének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!