Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt Anyukák? Barátnőm...

Tapasztalt Anyukák? Barátnőm nemsokára szüli meg a kisfiát. Egy ajándékcsomagot szeretnék neki összeállítani hasznos holmikkal.

Figyelt kérdés

barátnőm nemsokára szüli meg a kisfiát. egy ajándékcsomagot szeretnék neki összeállítani hasznos holmikkal. ruhát, játékot biztos kapnak mindenhonnan. de én olyan dolgokat szeretnék nekik adni, aminek hasznát veszik és ezzel segíthetem őket. nincsenek kifejezetten jó anyagi helyzetben

olyan 4000-5000 Ft-ra gondoltam amiben lenne: popsitörlő, kenőcs, baba fürdető,ilyesmik.

abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy írjátok meg, mik a ti kipróbált termékeitek. ti minek örültetek volna anno, mikor megszületett a pici. esetleg azt is megírhatjátok, hol érdemes megvásárolnom őket

köszönöm

2010. febr. 2. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A pelenka, popsitörlő jó ötlet (libero, pampers, DM ez szinte mindenkinek jó márka). Az egyéb krémeket, fürdetőt én kihagynám, mi se használjuk, mert mindenki az orvos által felírt gyógyszertárival kezdi. Vegyél inkább még hozzá apró zoknit, rágókát, előkét vagy valami játékot. ha valamit csak később fog belőle használni, akkor is emlékezeni fog, hogy tőled kapta.
2010. febr. 2. 14:33
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Popsitörlőből soha nem elég, abból én szeretem a gabit, pamperst, níveát.Pelenkát ne vegyél, ki tudja melyik fog nekik beválni.Én gabi babaolajat használok.Hintőport ne vegyél, legalábbis mi nem használunk.Fürdetőből mi a johnson'st használjuk, a sárgát, aminek nyomós kupakja van.Szerintem ha viszel egy négy csomagos pampest törlőkendőt 1650, gabi babaolajat,700, fürdetőt 1000 ez eddig 3350 a dm-ben.Vehetsz neki egy testápolót szintén nívea tégelyest, meg egy nívea popsikrémet.Ez kb ötezer.A két krém árát nem tudom pontosan, mert nem most vettem.A többit pont tegnap.Én ennek a csomagnak örülnék.

/Z/

2010. febr. 2. 14:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

szerintem vegyél neki pelenkát (2-es méretet), popsitörlőt. Fürdetőt és testápolót felesleges venned, mert először úgyis a patikait fogják használni. Esetleg vegyél egy doboz sudocrem popsikrémet, az nagyon klassz, ha véletlen kipirosodna a babapopó.

Mi liberot használunk és neogranormon törlőkendőt, és mindig a dm-ben vásárolunk (kuponra).

Vehetsz egy doboz melltartóbetétet is.

Ne felejtsd el az anyukát semmiképpen, vegyél neki egy tábla csokit, vagy valami apróságot, szóval ne csak a babának...

2010. febr. 2. 14:39
 4/16 anonim ***** válasza:

szia!

Igen, a pelus,popsitörlő jó, de szerintem se vegyél babaápoló szereket, mert nem tudod, az anyuka mit fog használni. Én pl. a gyógyszertári fürdetőn(meg persze sampon)kívül semmit se használok másfél éves fiamnál, mert szép a bőre. Én annak idején pl. nagyon örültem a babatakarónak. Ha majd viszi sétálni a babakocsival, vagy otthon is szuper takargatni a babát.

Vagy pl. nem tudom, mi a neve, talán babaszőnyeg, amiről lógnak a játékok, alatta fekszik a baba. Ezt mondjuk csak pár hónap múlva lehet használni, de az nem baj.

Vagy ágynemű, textilpelenka, abból sosem elég.

Szia!

2010. febr. 2. 14:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Feleslegesen fürdetőt, ilyesmit tényleg ne vegyél, gyógyszertári kell az elején. 56-62-es bady hosszu ujjú, ezt vennék, ebből sok kell. Egy zacskó ujszülött pelust szintén. Egy adag popitörlőt. Hát ez már megvan egy ötezres. Vizihőmérőt a babakádba:) valami mókásat:)
2010. febr. 2. 14:46
 6/16 anonim ***** válasza:

3.vagyok.

Én azért írtam a 2-es méretű pelust, mert magunkból indultam ki. Az én babámra újszülöttnek sem volt jó az 1-es méret!

56-os bodyk 2 hétig voltak rá jók, aztán már a 62-es kellett!

Inkább legyen mindenből nagyobb, mert lehet a barátnőd is "óriásbébit" szül!

2010. febr. 2. 14:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem amit ne vegyél: fürdető, krémek, olajok. Ebből sokkal jobbak és olcsóbbak a gyógyszertáriak. Ha esetleg mindenáron akarsz ilyeneket, akkor a gyógyszertárakban kapható Babé-t vedd. Nem olcsó, de kevés kell belőle és nagyon jók az érzékeny babáknak is.

De ami hasznos: popsitörlő, pelus, kifogó (ez tulajdonképpen egy türcsi, csak sokkal-sokkal jobb nedvszívó), babakanál, babatányér későbbre, partedli (ne túl kicsit), 1-2 db színes v. mintás textilpelus, csörgő (ami könnyű és jól megmarkolható) Most hirelen ennyi jutott eszembe.

2010. febr. 2. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Én írtam a fürdetőt és a testápolót.Nem mindenki a gyógyszertárit használja.A kórházban is a sárga jonhsons'sal fürdették.Mi az elejétől azzal fürdetünk, gyönyörű a bőre.A sudokrém jó ötlet.

/Z/

2010. febr. 2. 14:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ami még jó lehet:

Pelenkázó alátét, a dm-ben vagy a tescoban is van. Nagyon jó, ha például orvoshoz megyünk, ott ezt teszem a fiam alá az öltözéshez. Könnyű, kicsire összehajtható. Eldobható, 10 db 700Ft körül van.

Baba hajkefe, hőmérő a kádba, textil előke (a nylonos zörgése zavarhatja a picit).

Popsitörlőből én örültem a kis úti csomagolásúnak, így nem kellett egy nagyot cipelni, ha elmentünk például orvoshoz.

Még kaptunk Micimackó öntapadós figurát, az ágy fölé tettük, sokat nézegette, ma is ez az egyik kedvenc.

Még egy darabig jól jöhet a zokni, vagy valamilyen kicsi cipő.

A különböző krémekkel az a baj, hogy tényleg babafüggő, kinek melyik válik be, nálunk én használom el ezeket, mert érzékeny a fiam bőre és még mindig csak a gyógyszertárit használjuk, pedig már 15 hónapos.

A pelenkánál még jó bármelyik újszülött pelus, mert nagyjából ugyanolyanok, később ezt is ők fogják kitapasztalni, mi a jó a babának.

A mintás textilpelenkát is tudom ajánlani, 2 db-os kiszerelésben lehet kapni.

A babának vehetsz valamilyen játékot, amit a babakocsira, vagy a hordozóra lehet tenni.

2010. febr. 2. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia

Én a pelenkának és a popsitörlőnek örültem a legjobban!

Ezekből soha nem elég!

2010. febr. 2. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!