Milyen ingyenes ajándékcsomagot, termékmintákat lehet igényelni babáknak? És hol, mi a menete? /6 hónaposak vagyunk/
Én csak Felicitas-os csomagot kaptam, terhesség alatt, és szülés után is, mást nem, de érdekelne, milyen lehetőségek vannak bármilyen babáknak való termékek érdekelnek.
Köszi!
Regisztrálj a dm bababónusz programba, küldenek ajándékkuponokat, ezreket lehet vele spórolni.
Liberoclub.hu oldalon is ha regisztrálsz kapsz termékcsomagot - 2 pelus és pár termékismertető.
Hippes csomagra kupon volt a felicitasban, a következő dobozban is lesz egy.
neten tudsz kérni ingyenes milupa termékmintát.
rossmannban tudod gyűjteni a pampersek után a pontokat - libero után is a vonalkódokért a libero oldalán ajándékok közül válogathatsz.
A legutolsó felicitas csomagot is váltsd ki - 3 van összesen -
ennyi jutott hirtelen eszembe.
Bocs hogy nem válaszolok de mi a 3.felicitas csomag?
Én csak kettőt kaptam!
egyet kaptam a védőnőnél - az első felicitas füzetkét egy újsággal -
egyet a kórházban
és a 3.-at a kórházi csomagban lévő kuponnal lehetett kiváltani. tudtommal ez a három van csak. a harmadikban már nincs több kupon sem, és gyakorlatilag alig van benne valami sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!