Tapasztalt Anyukák? Barátnőm nemsokára szüli meg a kisfiát. Egy ajándékcsomagot szeretnék neki összeállítani hasznos holmikkal.
barátnőm nemsokára szüli meg a kisfiát. egy ajándékcsomagot szeretnék neki összeállítani hasznos holmikkal. ruhát, játékot biztos kapnak mindenhonnan. de én olyan dolgokat szeretnék nekik adni, aminek hasznát veszik és ezzel segíthetem őket. nincsenek kifejezetten jó anyagi helyzetben
olyan 4000-5000 Ft-ra gondoltam amiben lenne: popsitörlő, kenőcs, baba fürdető,ilyesmik.
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy írjátok meg, mik a ti kipróbált termékeitek. ti minek örültetek volna anno, mikor megszületett a pici. esetleg azt is megírhatjátok, hol érdemes megvásárolnom őket
köszönöm
Az első ami bizti legyen a csomagban, az a Sudocream. Aztán még popsitörlő (pl.: Nívea, a Soft&Care típusú, világoskék színű, de nem a sensitives. Ennek nagyon finom az illata!, igazi babás.) Valami finom puha pokróc, mintás pelus. Ezeket én az Ikeában vettem, ott borzasztóan jó dolgokat találni a gyerekosztályon. (Én is nemrég állítottam össze egy csomagot egy ismerősömnek, ott kislány lett. A saját tapsztalataim alapján.) Vettem frotír törülközőket, pártedlit. Én is kapam egy csomó pártedlit, azt se tudtam mi a fenét kezdek majd annyival. Amikor elkezdtük a főzelékeket, már rájöttem. Ahány étkezés, annyi pártedli. Az Ikeában kapni még nagyon jó plüss csörgőket, játékokat. Érdemes oda bemenni.
A Sudocreamet patikában lehet megvenni, de a Brendonban is kapható. A popótörlő bárhol.
Baba fürdető és egyéb kence tényleg nem jó ötlet, mert először a patikait használja általában először mindenki. Ha szoptatni fog, akkor lehet neki venni tejszaporító teát. Van a Laktoheb-nek, és a Hipp-nek is. Drogériában, patikában is megváárolható.
Hát, hirtelen ennyi, de nézz körül az Ikea honlapján a gyerekek IKEÁjában.
köszönöm, hogy sokan ilyen segítőkészek vagytok.
ennyi sok válaszból már csak összehozom. :)
lényeg: popsitörlő egy vagonnal , látom abból sosem lehet elég :)
17:28 vagyok
Lemaradt a morzsikendő!
Az én fiam imádja, azzal alszik. Még régebben a Tescóban vettem. Finom kis anyagból, a négy sarkán kicsit vastagabb anyagból és egy nyuszifej van a közepére varrva. Én rajta hagytam a Tescós fecnit, a fiam azt morzsizza, nem is a nyuszit. Ha veszel neki bármilyen kis játékot, pokrócot, le ne vágd a fecnit! Nagyon érdekes, jó játék. És nagyon jó dolgokat lehet a Tescóban is venni, kitűnő minőségűek a ruhácskák is.
Szia!Láttam itt írták a sudocremet-szerintem ne vegyél.Drága.Igaz nagyon jó,de mintát kap elméletileg kezdő csomagban-nekünk 1 éves korunkig az elég volt,mert csak akkor használtam,ha csúnya volt a popsi.
A morzsi-vagy alvóskendő nem jön be mindenkinél.Mi is kaptunk 2-öt.A lányom egyiket se használja,és 1 éves.
Szerintem inkább rakj bele egy kis aranyos plüsst.Nekünk már sok van,de azokat mindig imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!