Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden kórházban adnak ajándék...

Minden kórházban adnak ajándékcsomagot születéskor? Most olvastam a kérdések között, de én nem kaptam!

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 09:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

a védőnő ad egy felicitas füzetkét és ha beváltod a 3. trimeszterben a kupont ami a hátuljában van akkor kapsz csomagot tőlük

a bonita-t nem tudom mi alapján kapjuk.

sose felejtem el levittek gyermekágyra és kb. 10 perc múlva jött a nővér a papirral esküszöm a nevemet alit tudtam leirni

egy órával azelött szültem ...

2010. szept. 9. 09:40
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is kaptam!Leadtad a Felicitast mikor várandós voltál?

2010. szept. 9. 09:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, 3 vagy 4 csomagot is kaptam. Kalocsán szültem. Attól függ, hogy kapsz-e, hogy a kórház kapcsolatban van-e valamelyik promóciós céggel.
2010. szept. 9. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:

egyébként nem vesztesz sokat kedves kérdező mert a felicitas.hu-ra regisztrálva utolag is kérhetsz csomagot amit kihoz a posta.

a bonitában asszem praktika magazin best magazin meg egy mosópor volt.

2010. szept. 9. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is kaptam 4 ajándékcsomagot, az alkoholmentes sörtől kezdve a domestoson át a babaápolási cikkekig minden volt bennük. SZerintem is attól függ, melyik cég promózhat a kórházban.
2010. szept. 9. 09:54
 6/14 anonim ***** válasza:
OFF. bonita???? Ez nekem új! Az mi?
2010. szept. 9. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:

[link]

2008-ban debr. klinikán tőlük is kaptunk csomagot. meg egy babás tájékoztató füzetet.

2010. szept. 9. 10:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is kaptam (Salgótarján). 3 csomagot is, a nevükre már nem emlékszem, az egyik biztos, hogy felicitas volt. Kaptam két szatyrot és egy bőrönd szerű papírdobozt, ez márciusban volt. Még a szülőszobán voltam és a fájások között adta oda a szülésznő, és alá kellett írni egy papírt is, hogy átvettem. Emlékszem ki sem tudtam tölteni, aláírni is alig, mert olyan fájásaim voltak. De ez pénteken történt és gondolom meg akartak tőle szabadulni.:-))
2010. szept. 9. 10:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én Budapesten szültem a Szent Imre kórházban és én csak felicitas csomit kaptam!Igazságtalanság:)))
2010. szept. 9. 10:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Én meg semmit nem kaptam, 1 hónapja szültem a Péterfyben.. :(
2010. szept. 9. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!