Mennyibe kerül a vércsoport meghatározás 2011-ben született gyermeknek? (születéskor nem csinálják meg automatikusan)
Kisfiamat hamarosan műtik és a gyermekorvos mondta, hogy kérdezzem meg a sebészeten, miért nem kérnek a műtét előtt vércsoport meghatározást.
A sebészeten azt a választ kaptam, hogy csak akkor csinálnak előre vércsop. megh., ha biztosan lehet tudni, hogy kell vért adni a betegnek, mert ez egy elég drága vizsgálat.
Ha valaki kért mostanában ilyen vizsgálatot "maszekban", akkor kérem írja meg, mennyi volt az a nagyon drága!
szia
a választ ugyan nem tudom, de az én kislányomnak születéskor meghatározták a vércsoportját, és azt a kiskönyvbe is beírták.
A kórházi zárójelentésben is benne van.
A tiedben biztosan nincs benne? Ha teheted nézd át még egyszer.
He???????
Tudod mi egy vércsoport meghatározási vizsgálat? egyetlen egy csepp vért teszenk egy aplikátorra amire vagy csepektetnek vagy gépbe rakják és már meg is van. minden véradáson ezzel kezdik.
ha van közelben véradás, tuti szivesen megnézik egyböl.
na de az nem lesz hivatalos. szerintem mütét elött tuti kell hogy csináljanak neki egyböl. szerintem egy mütéte el sem kezdhetnek annélkül hogy ne legyenek biztosak hogy van megfelelö mennyiségü várük az x csoportból.
kislányomnak a születéskor csináltak, rá is írták a papírra.
szerintem ahol vérradás van ott ingyen megcsinálják.
Az egészségügyi kiskönyben nincsen meghatározva a vércsoport? Szülésnél a köldökzsinórból állapítják meg.
Én negatívos vércsoportú vagyok így mindenféleképpen meg kellett tudni a baba vércsoportját.
Kérj a háziorvostól vércsoport meghatározásra papírt. amikor az én fiamat műtötték, mivel messzi városba kellett menni a háziorvos csinálta az előkészületet. Oda már csak a papírokkal mentünk.
Símán kérhetné a házidoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!