Mennyibe kerül a vércsoport meghatározás 2011-ben született gyermeknek? (születéskor nem csinálják meg automatikusan)
Kisfiamat hamarosan műtik és a gyermekorvos mondta, hogy kérdezzem meg a sebészeten, miért nem kérnek a műtét előtt vércsoport meghatározást.
A sebészeten azt a választ kaptam, hogy csak akkor csinálnak előre vércsop. megh., ha biztosan lehet tudni, hogy kell vért adni a betegnek, mert ez egy elég drága vizsgálat.
Ha valaki kért mostanában ilyen vizsgálatot "maszekban", akkor kérem írja meg, mennyi volt az a nagyon drága!
Jó ég, már ezért is pénzt kérnek??
A 12 éves lányom vércsoportja is benne van a kiskönyvben és a zárójelentésben, és az idén januárban született kisfiamé is benne van a zárójelentésben! Nem minden kórházban csinálják meg automatikusan? Elképesztő!
0+ vagyok, nekem is mondta már az orvos, hogy "óó, nem kell megcsináltatni, majd ha baj lesz, tőlem kap vért a kicsi".
Tessék?!??!
utolsó vagyok, nem sok pénz, de ahhoz ssok, hogy feleslegesen fájdalmat okozzak a gyerekeimnek. Ha valami baj lenne, akkor mindenképpen megnézik a vércsoportot.
Második tehességemnél hiába volt meg az első gyermekkel töltött terheskönyvem,amiben benne volt a vércsoportom nem fogadták el, mindenképp meg kell csináltatni. Akkor mondta a doki, hogy teljesen mindegy, hogy már 50* megnézték-e, mert ha valami baj van, akkor alapból megnézik, és nem bemondásra adnak vért.
Szóval ahhoz sok, hogy fizessek 5000-t és cserébe kapok egy olyan információt, aminek nincs haszna és még fájdalmat is okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!