Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül a vércsoport...

Mennyibe kerül a vércsoport meghatározás 2011-ben született gyermeknek? (születéskor nem csinálják meg automatikusan)

Figyelt kérdés

Kisfiamat hamarosan műtik és a gyermekorvos mondta, hogy kérdezzem meg a sebészeten, miért nem kérnek a műtét előtt vércsoport meghatározást.

A sebészeten azt a választ kaptam, hogy csak akkor csinálnak előre vércsop. megh., ha biztosan lehet tudni, hogy kell vért adni a betegnek, mert ez egy elég drága vizsgálat.

Ha valaki kért mostanában ilyen vizsgálatot "maszekban", akkor kérem írja meg, mennyi volt az a nagyon drága!

2011. okt. 24. 13:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Jó ég, már ezért is pénzt kérnek??

A 12 éves lányom vércsoportja is benne van a kiskönyvben és a zárójelentésben, és az idén januárban született kisfiamé is benne van a zárójelentésben! Nem minden kórházban csinálják meg automatikusan? Elképesztő!

2011. okt. 28. 10:20
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Drága vizsgálat?Mikor tanuló voltam a doki a szemem előtt csinálta a meghatározást.Üveglapra gyárilag felvitték az anti-A, anti-B és anti-D antitesteket tartalmazó reagenst. mindegyikre cseppentett a megvizsgálandó vérből kutyulta egy kicsit és amelyik nem csapódott ki az volt az...Hű de drága..Azt a lusta és felelőtlen mindenit ezeknek!A háziorvos majd csináltat!
2011. okt. 28. 10:20
 23/35 anonim ***** válasza:
nekunk is ott van a kiskonyvben meg a zarojelentesen is.azt hittem ez termeszetes.
2011. okt. 28. 11:00
 24/35 anonim ***** válasza:
Énis negatívos vagyok,és nekünk is megvan a lányom és a fiam vércsoportja is a könyveben!Én úgy tudom,hogy csak a negatív anyáknál csinálják meg!
2011. okt. 28. 14:57
 25/35 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, rengeteg 0-ás vér van raktáron, minek kampányolnak a véradás mellett?? Természetesen ironikus a kérdésem, de ugyebár ha baj van, csak azt adhatnak annak, akinek nem ismert a vércsoportja!
2011. okt. 29. 17:52
 26/35 anonim ***** válasza:

0+ vagyok, nekem is mondta már az orvos, hogy "óó, nem kell megcsináltatni, majd ha baj lesz, tőlem kap vért a kicsi".

Tessék?!??!

2011. okt. 29. 18:10
 27/35 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat, de még mindig nem tudom, hogy mennyibe kerül a vércsop.meghatározás. :(
2011. nov. 11. 23:11
 28/35 anonim ***** válasza:
5000ft de kell beutaló. De ha a labort felhívod ők is megmondják hogy nálatok hogy működik pontosan
2011. nov. 12. 08:21
 29/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek szerint az a "nagyon drága" relatív. Ha valóban 5000 ft, akkor nekem megér annyit, hogy tudjam, milyen vércsoportú a kisbabám.
2011. nov. 14. 23:51
 30/35 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, nem sok pénz, de ahhoz ssok, hogy feleslegesen fájdalmat okozzak a gyerekeimnek. Ha valami baj lenne, akkor mindenképpen megnézik a vércsoportot.

Második tehességemnél hiába volt meg az első gyermekkel töltött terheskönyvem,amiben benne volt a vércsoportom nem fogadták el, mindenképp meg kell csináltatni. Akkor mondta a doki, hogy teljesen mindegy, hogy már 50* megnézték-e, mert ha valami baj van, akkor alapból megnézik, és nem bemondásra adnak vért.

Szóval ahhoz sok, hogy fizessek 5000-t és cserébe kapok egy olyan információt, aminek nincs haszna és még fájdalmat is okoz

2011. nov. 15. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!